04 December 2009

photoscape


photoscape merupakan salah satu medium utk edit2 gambar..
aku explore photoscape ni masa bulan puasa haritu..
mula2 buat agak susah,tak retii kottt..
pastu dah lame2,tanya member,tgk kat youtube,explore sendiri,barulah ok..
bila dh reti,aku pon dh mule nak gile meng'edit' larr..
tiap ari ade jek gambar aku nak edit,geram siot..
so pada sape2 yg takreti gune photoshop,lightroom or ape2 medium meng'edit' (macam aku), boleh try photoscape ni,senang jek..
kalo takreti jugak,belajar ngan aku..
hahahahaha


try2!! http://www.photoscape.org/ps/main/download.php
-epin-

6 comments:

++ a d a ++ said...

ipin,ajar la guna photoscape..heee,,
btw,tukar la tulisan..sakit mata kot..

ariffin janal said...

hahaha...
sng jek photoscape..
tuka tulisan??
baik cik puan~

++ a d a ++ said...

sume gambar mira tepi ni guna photoscape ke?
smart kot...
:)

ariffin janal said...

hahahahah
yep!!!
tgk tgn yg mengedit larrr~

miss eyza said...

epin blagak

lalala~~

ariffin janal said...

belagak ape lak ni eza??