26 February 2010

Maafkan Saya

smart kan? ada macam aku tak??

'pleaseee. boleh tak awak maafkan saya?' berikut adalah petikan saya kepada blog walkers. sorie wahai blog-walkerku a.k.a stalker ku sekalian kerana tak dapat update blog ni sekian lama even berapa hari je sejak aku pulang ke pangkuan sintok. aku dihimpit kebizian yang mendalam, eh salah, kebizian yang teramat. serious wa cakap lu. wa tak bohong der. orang rezeki datang bergolek tapi dalam hal ni, assignment datang dengan larian pecut seratus meter. fuhh ! kalah tayson gay, asafa powell dan lipas kudung di dunia. berlumba lumba carik aku. aku pon mengah mengah nak record waktu larian mereka.

sekarang aku agak free sebab weekend la katakan so taknak carik kepenatan melayan kerenah assignment yang agak kebudak budakan. sikit sikit nak kena perati, takde masa der. baik aku bersosial. main gitar, belajar jadi better bassist lagi bagus. haha. sekejap tu je pin, abes weekend bizi balik. terlopong tengok aksi Flea si bassist red hot chilli pappers kat u-tube. tangan fleksibel gila, tunggu masa nak tanggal je aku tengok. impian aku ! nak jadi macam tu. boleh ke?ermmmmm.

banyak plan weekend ni. esok malam nak g jamming, sabtu malam nak g air panas lenggong. tapi aku sedang on call yakni standby untuk diajak keluar oleh seseorang yang dah janji nak belanja makan pizza. bila tah dia nak ajak. aku nga kepengenkan pizza nih. haha. pada sapa sapa yang berkenaan sila respon ya, esok lusa tulat adalah cuti. haha. boleh ke nih? cam tak caye jekkk. ermmmm, aku sudah rajin buat 3G dengan hunny. tapi dia kata tak best gak sebab takley pegang, aishhh namo la noty noty. nanti i buat live call pulak ye? timbul depan u siap ley bertepuk tampar lagi, ketuk kepala boleh bunyik betul betul. haha.

- epin -

3 comments:

miss eyza amied said...

haha~~
epin cr transport ...

lalala ~~

miss eyza amied said...

ahad ni pon oke ~ sbb isnin ade 1 clas je ,,, tuh pon law rajen nak gi ..

epinmiera said...

aishhhhh..ahad?tengok dulu camne~