13 April 2010

Study Week

tebal tak tebal la assignment OB aku.
pertama kali aku sebagai seorang student.
degree je kot~

study week sepatutnya menjadi minggu untuk aku ulangkaji subjek semester ni. tapi ape yang aku buat? buat marathon movie, study cerita baru, khatamkan movie dan drama dalam external aku. what the fishh?? hey budak, bile la kau nak berubah? asek study last minit je. nak kata kerja dan assignment melambak, setel dah. segala macam kerja dah abes, tinggal satu lagi repair assignment yang tinggal, harap harap takyah la kena repair lagi.

ape yang aku layan? macam macam. ni baru lepas layan blogger boy. tu pun tak habis, nanti nak amek lagi lebihan cite yang tak abes. aritu layan cinta tikar sejadah. ade gak layan movie. pasni maybe nak layan cite adamaya. layan buku? nanti dulu, cari mood. HAHAHA

bulan ni aku rasa sedikit merosot dari segi buat entry untuk blog aku ni. draf menurun. post makin sikit bulan ke bulan. semua angkara takde masa. tapi sempat gak la aku buat post post penting di kala bosan dan tension. kesian fan blog aku takde benda untuk dibaca tatkala singgah di Dunia Epin ni. rite pals? hehe

tarikh, masa, tempat dan paper sudah konfem. ade 4 paper final. takde yang kena bar. ade satu repair, ish malunye. 2 paper berturut awal dan 2 lagi berturut akhir. tapi dua dua dalam tempoh tengah tengah bulan exam. start lambat abes awal. cool kan? semua jealous. maafkan aku rakan rakan, bukan aku yang susun time table exam, kalo tak aku buat bagi adil. HAHA. 1 paper pagi dan 3 paper malam, semua kat dewan besar ! bapak sejuk kot buat exam dalam tu ! malam plak tu. mau aku pakai 3 4 helai baju time exam.

lepas layan movie, cerita, drama, aku janji aku akan study. kalo tak bile lagi kan? target semester ni 3 pointer and above ! matlamat besar bagi menaikkan cgpa terkini. aku tengok buruk je cgpa aku tu. isk3. ade 4 paper je ni aku harap sangat sangat buat aku lebih rajin dan skor. paper besar sume.

makin hari, makin rindu my sayang. kenape ye? mungkin sebab dah lama tak jumpe sejak raya cina. sayang, kita jumpa bulan 5 nanti masa u balik ye? i nak g sane u tak bagi. kite spent time sesama and tolong operate lappink u tu. miss u hunn~

p/s : untuk gambar projek band haritu, aku akan bagi dalam post akan datang. tunggu ye~

- epin -

3 comments:

Miss Fadhilah said...

gud luck bep!
hehe..
yg aku xpuas ati asl ko de 4 ppr je..hampeh tol..hehe

epin said...

jealous la tu~

Miss Fadhilah said...

tau xpe...huhu