31 December 2009

Hari Yang Ceria !


Harini dalam jadual aku takde kelas, so secara rasminya aku boleh bangun bila matahari dh terpacak kat tengah2 garisan khatulistiwa. ceh. memulakan hari waktu tengahhari? tak senonoh betul aku ni. haha. abestu dh takde clas nk watpe bgn pg,ye tak? korang jgnla nk kate bgn awl stdy plak, clas pon tak start lg dh ade keje. tipu la tuh ! same jek cam aku. tp clas aku utk ari IsninKhamis (jadual kelas uum) takde utk mggu ni, mggu dpn insyaallah ade dan aku takley sng lenang cam arini. tp aku ade sikit rase cuak disebabkan dlm jadual hanya ada 4 subjek,sikit tu ! nk smart kne ade 6 bia tak gopoh sem7 kang.

so aku pun usha2 sbjk yg ditawarkan dlm portal. belek2 clas yg aku rase nk amek tp banyak yg dh full, nk g fakulti COB dh kul bp,ari last lak tuh. cam taksempat. dhla subjek2 kos aku agak popular utk dak kos lain sbb diorang pon ade amek sbjk yg same. tp u ni punye bijak pandai, tawarkan kelas sikit jek pastu kuantiti student limit lak tuh. shit ! last2 aku gak yg takdapat. dhtu ley plak tak sistematik, kos prasyarat yg aku takpatut amek, jd syarat utk satu sbjk kos aku, jadahnye. dh camtu makin serabut pale aku, sbjk tak cukup pastu ley plak ade masalah yg sengaja dicipta pihak pentadbiran. haish ~

kira2 blk total clas yg tggl pastu siap arrange clas tuk sem dpn, cukup gak, nasib baik. ade lg 3 sem akan datang, so aku kena susun bagi baik punyeeeee ! dgn ade 2 paper yg kena repair utk mencantikkan blk pmk aku, aku selit2 dlm jadual sem akan datang. harap2 takde lg sbjk2 repair yg mencacatkan pms dgn pmk aku. kalo tak takut takdan plak nk merepair nti. dgn sbjk2 keutamaan lg, kang tak pasal2 extend. taknak dibuat org extend sem buat sem8. kalo blh nk abes awl,sbb tu aku amek sbjk byk2 sem awl2 dlu. tgk result aku sem lps ade deretan B, aku cam nk buat A plak sem nih. wahai ahmad ariffin, tolong lah jadi rajin lebih dari sem lps, belajar jadi form key? sbjk2 agak menyejukkan hati sem nih. 2 paper takde final, so tggl 4 jela paper final aku. takkan takdan nk stdy rajin2. caiyok2 !!!

pt dh masuk, tak usik lagi sbb biasiswa mBF ade lg. ape aku nk buat ek? tggu JPA member aku dlu pastu br plan mcm2. yezzaaaa~
-epin-

6 comments:

miss eyza amied said...

aha ~~!!
tgu JPA conan ea ??
huhuhu

epinmiera said...

ahahaha...
btol3~

miss eyza amied said...

hahaa~!!!
korg blanje ar conan dlu ...
ishh

epinmiera said...

hahaha
pt eyza tak gune kn?
baik belanja si conan tuh~

kameraX said...

menarik!! kontest black'n'white baru pulak di http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html jgn lupa click nuff ads!

miss eyza amied said...

eza fully sponsor mbf laa ..
huhuhu