05 December 2009

kerinduan

gambar kelas 5it1 stk

gambar kelas akaun2 kmj

salam sejahtera...
post kali ni psl kelas lama aku kat sekolah dgn matrik..
aku teramat yg amat tersangat sangat rindukan member2 aku...
diorang sangat best !!!

zaman sekolah ;
aku takrapat sangat dgn diorang sbb karakter aku yg pendiam..
lebih baik diam dari bising taktentu hala...
tapi ntahla,aku mmg ske camtu,nak wat camne,ye tak?
tu yg kurang dikenali oleh junior2 (maybe)...
cikgu2 yg rapat jela kenal aku sbb aku tolong buat kerja..
even aku pendiam pon,tp aku ley berbual dgn semua member kelas...
belajar jadi gila2,paklawak,pakloyar,dan segala mcm pak yg ade...
dari seotai ke sepandai budak aku ley berbual...
kelas aku takdela kelas pandai, so sume senang bercampur & takbuat hal sendiri...
but now,just beberapa orang jek aku selalu jumpe lepak same2...
tu pon sbb dari U yg same,rajin lepak2,main futsal...
yg takjumpe tu taktau nak cari camne...
lost contact~
zaman dah berubah,semua dh besar,ada hal masing2...
so aku just think positif jela...
maybe satu hari nanti aku ley jumpe dak2 kelas sekolah aku..
insyaallah...

zaman matrikulasi ;
aku paling senang & suka kat matrik...
sbbnye dak kelas aku takramai,so masing2 sangat rapat...
dak2 cina pon ley berbual & gelak sama2...
sangat seronok !!!
sape jek takpenah kena sakat dgn aku?sume penah...
aku mule jadi gila2 sejak masuk matrik...
jumpe dgn pelbagai jenis ragam & perangai member baru...
tp menyakat tu best !! boleh buat kita rapat & orang senang ingat kita...
takdelah ingat kita buat jahat kat diorang,but ingat gelak sama2 dgn kita...
sebab lain aku suka zaman matrikulasi sebab aku berjumpa chenta...
ya !!!! aku tau salah spelling tuu...hihi
nurul amirah bt abd wahab merupakan classmate aku...
die paling teruk kena sakat & last2 melekat dgn aku...
*boleh ke kate tu sbg padan muka??*
tapi ape pon aku bersyukur,sangat bersyukur...
kami menjadi smpai sekarang disebabkan doa ramai pihak...
doa dari pakguard kmj (selalu kena sound sbb dating), makcik koop (ktorang pelanggan kerap), makcik cafe (selalu lepak kat cafe die), abg cafe ( jeles aku rapat ngan miera), kj (ketua jabatan yg pernah tahan kitorang), lecturer2 (yg geleng pale kalo tersempak dgn ktorang) dan juga member2 yg mendoakan kami...
thanx friends~

ouh rakan,kalaulah aku boleh aku berjumpa dgn korang even satu hari...
sangat merindui zaman oldskool ku...
sangat merindui member2 ku...

-epin-

4 comments:

fucziAvA said...

arituh kn ada reU kt klg ko xnk plak g kn
hahaha
:P

ariffin janal said...

hahahha
bkn ade dak ramai dak clas aku pon !!

fucziAvA said...

haha
ak rse cm xd lgsg pn dak klas ko~
kn2..

ariffin janal said...

hahaha..ntah2...
aku tataw pon..
cam xbest,sbb tu xg~