01 January 2010

1110


Nombor yg cantik kn? jgn bertaruh dgn no ni sudah. haha. azam baru? ade. aritu sblm naik sem aku berazam nak hantar motor aku g servis, tukar ape yg patut then harini aku berjaya melakukannya. motor aku dh sihat semula. so matlamat aku utk tahun baru ni berjaya pada sehari di tahun baru la kn? haha. ley ke camtuh? sume org boleh buat camtu ngeng. ape daaa~

ntahla, nak kate aku berazam, aku tak pernah berazam pon sbb takut tak akan terbuat so sia2 je niat murni aku. nti org panggil aku gebang plak atau bahasa klasiknya cakap besar. yela cita2 tinggi tapi habuk pon takde. tu terpulang pada individu la, kalo rase nk berazam, go on. aku pon berazam kalo aku betul2 nk benda tu ataupun nak buat benda tu tp bukanlah pada awl tahun sbb aku takde matlamat awl. aku akan target sesuatu kalo aku tibe2 rase nak. azam takley paksa2 kan?

aku ade berniat utk menaikkan dan membaikpulih result aku yg agak kureng chantek dilihat dan didengar. nk buat camtu kena berubah jadi rajin, tapi aku? hehe. takpe, korang tak perlu tau aku camne. tujuan dapat result baik sbb nti ley dpt diskaun bile bayar balik pt aku. haha. cita2 yg pelik. tak kesah la tp tujuan utama search for A's so kena rajin2 g clas, jgn liat2. selain mencuba menjadi lebih baik dari segi perangai dan peribadi. ayat skema seyh. haha. biar ramai org senang dgn aku, elak kontroversi yg boleh rosakkan hubungan aku ngan hunny even aku tak pernah buat selama ni. amin~

-epin-

1 comment:

iEnA eLiEnA said...

Hye..
nk jadi model?
do visit my blog &add me as ur referal.hadiah menarik!

visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html

jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..hee

gudluck~