07 January 2010

Geng Kaki Rayap

takde kaitan dgn sape2,hanya kenakan member

mereka yg pantang diajak merayap suka nk main boling

ada bakat jadi model x? hahaha

mamat oren tula yg yg ktorang kenakan (rujuk gambar 1)

camni ley apply jadi model sambilan x?? lalalala~

camane aku nak mule cite ni..layan jela. kalo korang tak terasa nak baca post aku ni, baik klik pangkah kat sudut atas kanan internet explorer, google chrome, mozilla firefox yg korang gune ni. entry ni patutnye aku nk tulis smlm tapi sbb takde gambar so, harini la baru aku update.

member2 aku ni pantang diajak berjalan, on saje, takde duit belakang kira, ley kaw team pinjam duit member lain. ajak last minute pon jadik gak. sebenarnya plan awl2 nk g 1 kete je, tp ramai plak nk ikut, sume suke dgr perkataan berjalan, lg2 awl sem yg kate org duit tgh masyukkk. tp cam besela, aku gak yg plan. lantak la korang nk kate aku ni ske merayap ke ape, tagline blog aku pon support aku, merayap itu best ! ktorang merayap ari selasa lepas, kumpul2 budak dapatlah muat 3 kete yakni seramai 12 orang. pastu kete plak jadi mslh, yela last minute plans msti mcm2 jadi. takde kete sewa pastu try usha2 member yg ade kete, dpt gak 3 kete yg dijanjikan. gerak g jitra g mkn dlu pastu gerak ke jitra mall.

main boling tak hengat punye smpai 2 lane sebayak 2 game. terer ke tak terer ke lantak pi la, yg penting enjoy ngan member2. bukanla takley enjoy ngan awek tp enjoy ngan awek lain cite, tu masing2 punye agenda takkan nk member2 join gak, tak privasi kan? haha. oke sambung blk. pas men boling smpai lewat petang ktorang jenjalan carik barang masing2. aku dapatla sebuah beg kasut futsal dgn sepasang stokin kt butik Al-Ikhsan. sebenarnya teman member beli kasut tapi alang2 kepalang, carik la barang yg dh lame aku nk beli.

otw blk ley plak member u call ade meeting serta merta, ingat aku YB ape nk meeting camtu. sudahnye aku pecut blk tak hengat. sampai dh cam cuak plak aku, nsb baik xberlanggar dgn pemandu yg 'sangat2 yg amat berkhemah' cam mintak dimaki. haih~

kuar tak g mane sgt pon, tp best la gak. trip pasni akan dirancang pas sume member dpt elaun masing. and as usual, i'm the event manager. haha. bangga skit. plan aku jadi sbb budak2 ni suke nk ikut. dh la tu, mls aku nk bebel, nk tdow jap. pasni ade clas. bubyeee~

-epin-

2 comments:

miss eyza amied said...

jalan tak ajak !! ~~

epinmiera said...

zarrul la taknak ajakkk~!