03 February 2010

Blogwalkers ! Tengok Ni !

gambar formal, smart kann??ahaha

hahaha, ayat suspen gila kan? takde ape pon sebenarnya. aku nak mintak tolong bg cadangan je. bkn nak mintak duit singgit due korang, duit aku lg banyak. hahaha agak kerek disitu ye tuan puan. walaupun pembaca blog ni aku tau berape kerat je, boleh kenal la sng kata, takde blogwalkers dr luar yg aku tau tp aku tetap nak mintak cadangan korang. so tolong positif, jgn loyar buruk oke. repeat ! JANGAN LOYAR BURUK ! haha geram sikit.

aku dh lame dpt idea ni. nak tuka nama blog. even blog aku baru tp aku tetap rase nak tuka nama blog. sbbnye? aku bosan plak dgn nama 'kamikakirayap' tu. ntah, saje2 je nak tuka nama blog aku ni. antara nama yg terlintas adelah, 'entry3perenggan'. haha kelakar takk? cam aneh sikit. sbb ape name tu? sbb aku dok perati aku suke tulis entry 3 perenggan je. korang belek la kalo tak caye, kebanyakan entry aku 3perenggan. ye kan? kan aku dh kata. so boleh tak? ni utk keselesaan korang gak, takdelah muak sgt tgk blog aku, kalo ye pon, takyah bgtaw just simpan je.

korang rasa oke tak ni? apsal takde respon?! cpt2 tulis kt komen box tu! haha. tak sabar nampak incik epin ni. oke2, aku sabar. kalo setuju kata ye, kalo tak sila bg nama lain, TOLONGLAH ye? I BEG U ! haha. kalo kreatif, aku pilih terus jd title blog aku, serious ni ! ape korang dpt? ye ! korang dapat luangkan masa bersama aku di telefon selama sejam. gayut lah tuuu. haha. ape? oke what ! dpt dgr suara aku! haha. dh2 jgn merepek. sila respon ye ! dalam masa 24jam sbb pastu aku nak wat post baru. hehe. oke babai !

p/s : entry ni pon 3perenggan gak, aku taktaw la nape weyh. hahaha.

-epin-

7 comments:

miss eyza amied said...

epindaksengal ~~

epinmiera said...

eza,please behave~

dila said...

gambar formal, smart kann??ahaha

tak smart pon bro..ahaha..
susah2 sangat bg je nama penuh..
blog ariffin janal..

epinmiera said...

hahahahaha
takbest2...
terlalu formalll~

mama_izz said...

salam.. jom join contest saya.. tq

mai , said...

aku ade ideaaaa! tp tk bole bgtau laa. HAHAHAHAHA

epinmiera said...

mai.kalo taknak bgtaw takyah ckp ade idea sengal !!!!