02 February 2010

Perjalanan Tak Diduga

gambar dulu2 kat matrik

harini. bangun pagi dgn semangat. tu pun dpt msj,'ko nak gerak nti bgtau aku, aku kt lab'. sape anta msj? bia aku je tau. haha. pegi kelas autoCAD. assignment tak siap lg. building plan takde. mane nak dpt huh? belaja belaja belaja belaja, kul 1130 abes, merdeka ! niat di hati nak sambung tdow. smpai bilik, fesbuk duluuu. tup tap tup tap mail datang, pin makan jom ! orait, takde hal. makan nasi tomato kt tmpt favourite sejak sem1, kaw2 punye favourite ! kalo tutup mogok smpai bukak balik ! haha

blk makan, gayot jap ngan hunny, bebel bebel bebel smpai die kate ade keje. pehh best ni sambung tdow. 1,2,3 saat, lagu bunkface bunyik plak kt fon aku. sape call ni? farid 'pin kau kat mana?nak follow x g jitra?' aku keluar bilik tny nak kemana. diorang kata nak g carik barang kt jitra so aku pon follow jela sbb kebetulan aku nak carik brg for my scout. lepak canglun jap, mmbr nak makan smbl tggu farid interview ape tah.

smpai kt jitra ktorang pusing2 carik kedai hardware n jumpe kedai jahit nak beli barang aku. ape tujuan carik kt kedai jahit plak? haaa, tu post akan dtg aku cite. pastu aku pakat g tgk wayang, Adnan Sempit. syok gak ek cite tu, tgk trailers die mmg best. layan. kelakar de? gila kelakar bro ! haha. bantai gelak je dlm tu. tak ramai so peduli la, hall tu dh cam hall ktorang. pastu g al-ikhsan usha kasut futsal, pyan tak jadi beli plakkk. takpe, balik jelaaa. plan nak g mandi2 la pasni, ade tmpt best, tp taknak ajak L sbb die g Janing tak ajak ponn. hahahaha

-epin-

3 comments:

miss eyza amied said...

hahaha~~
xpaya ajak L ajak pojie je ..
haha ~~

epin said...

hahahahahaha
yeke?yeke?
taknak ajak due2~

miss eyza amied said...

ajak eza je sudey ~~