25 March 2010

Birthday Boy

ni la aku pada umur 21, yakni sekarang.
kacak kannn? HAHAHAHAHA


harini aku dah 21? omg ! 25 no yang terbaek wookkkkk ! aku suke 25mac sebab besday aku. hahahaha. patutlah sejak sejak ni aku kuat tdow rupenye nak sampai besday aku *selalunya camni la, aku akan bertukar menjadi super duper extravaganza punye kuat tdow -__-" * aku perasan pon sebab orang orang wish aku hepi besday, selamat hari tua dan lain lain. aku dah tua sangat ke? mana ada seribu kedutan di muka ku ini~

harini aku terkena balik ayat wish yang aku gunakan pada semua orang. selamat hari tua. merasa gak setepek ayat tu kat muka aku. tua ke? tak tua sangatlah. masih remaja cuma sudah berjinak jinak masuk alam dewasa. cool kan? korang janganlah panggil aku tua, umur je meningkat tapi aku tetap yang paling muda abad ni ! hahahaha

agak agak best tak umur 21 ni? kalo tak best aku nak balik ke umur 18. best !! hahahaha. sekarang aku dah 21 tahun so dah matang, jangan panggil aku childish or so whatever nickname. panggil aku abang kacak or abang matang. gila geli sial ! hahahaha. oke, aku tetap epin, umur je berubah and orangnye tak pon. aku tetap aku, tidak berubah menjadi engkau or nescafe kaw, teh o kaw, milo ais kaw dan lain lain. sekarang aku try nak google ape yang best dengan umur 21 ni. aku nak buat benda yang aku tak pernah buat.

terima kasih pada yang prihatin dan alert pada besday ku even korang wish sebab ade reminder kat facebook tu. kalo takde facebook tu takdenye korang nak wish kan? sebab masing masing tak tau pon sebenarnya. tak kesah la, korang yang wish tu aku akan ingat. pada yang belum sampai turn untuk ulang tahun kelahiran, Insyaallah kalau ada kelapangan aku akan wish balik perkataan selamat hari tua tu.

seribu perkataan tak mampu diungkap diatas keterimakasihan pada korang. aku ingat takde sape akan ingat kat aku rupenye ramai. nasib baik semua wish je, kalo ade yang hantar hadiah kat facebook tu, aku akan tuntut ! hahahaha. tapi takkan korang yang wish je bley selamat kann? nak present gak. belanja makan pon jadilahhhhh. tapi taknak la kat warung, paling koman kepsi or mekdi. bley takkk? hahaha

dh 365hari aku merasa umur 20tahun. and pada masa sama gak aku dah 20tahun tapi maintain kacak. haha gila perasan lah epin ni. geli i membaca post u ni epin. alahhhhhh korang pon akan merasa la umur 21 ni. tapi pada sape yang penah rasa, selamat menjadi lebih tua ya? hahahaha korang gerak dulu, nanti aku follow.

terima kasih pada umairah mokhtar yang perasan nak jadi orang first wish kat aku tepat jam 12 malam. tu niat asal die tapi sebab wireless sedang bangang di sini pada waktu tu, tak dapat la die wish secara siaran langsung melalui kaca televisyen, eh melalut sudah ni, secara live melalui IM facebook. walaupun sebelum tu dah ada 2 orang wish kat aku tak termasuk person yang wish melalui henfon ditangan. takpelah mai, kau tetap the first one lahhhh. hahahahaha *kang emo lebih lebih susah minah ni,ye kan jelaaaa* and one more thing, tinggal 2 hari doe kau nak pergi PLKN, tapi barang kau tak kemas lagi, ape nak jadilah budak ni kannnn? -__-"

thanx a bucket ! thanx a bunch ! thanx a dozen ! thanx a lot !! >_<

p/s : kalau panjang umur, aku akan bagi gambar aku umur 22tahun tahun depan yang gerenti lagi cool. HAHAHAHAHA~

- epin -

2 comments:

mai , said...

ek ehhhh, ade name aku lahhh. HAHAHA sumpahh epin hensem kahkahkah pandai tk aku bodek?

epinmiera said...

kahkahkah boleh laaaa. aku terima itu sbg ikhlas,yela kau dh nak pegi PLKN kannn?kang sape nk puji~