24 March 2010

Customize

tibe tibe entah kenape harini aku terasa nak customize blog aku. dok belek belek nk taip post tad terfikir untuk customize lagi sebab aku dah bosan dengan layout lame tu. so sekarang seperti yang korang korang dapat lihat layout aku sudah berubah tapi masih dalam pembikinan. aku nak buat lagi tapi takde idea. dok belek blog orang lain apasal la diorang punye ley smart tapi aku tak reti buat camtu? aishhhh.

ade sape sape nak ajar aku tak camana nak buat bagde? ala badge cam myspace, facebook tu. aku carik tak jumpe la. takkan nak link dengan tulisan je, bapak tak cool. hahahaha. takpon sape sape ade idea lain yang rasa cam ade kekurangan dalam blog ni, inform la ye? saya nak belajar customize. hehe

so pasni stalker stalker aku aka blog-reader aku, jangan banyak bunyik kata blog aku tak lawa. aku snipe sorang sorang kang. hahahaha. kalo ade template lawa, bgtau. dah takley lebih lebih, aku nak sambung kerja customize~

- epin -

1 comment:

~ NoRaZLizA MohAmAd ~ said...

try bkak thecutestblogontheboard