21 March 2010

Ajar Aku Photoshop !!

gambar ni guna DSLR. tak edit.
sape reti buat gambar ni cantekkkk??

aku cuma reti guna photoscape je. simple and easy. tak payah sangat. edit satu satu takde banyak function sangat. tapi tak mencabar, aku nak edit guna photoshop. sumpah jealous tengok hasil budak budak photographer kat uum n also Qucai Dfan sebab diorang edit lawa. camana nak edit selawa tu? tak kesah la tak guna DSLR pon, just ajar aku edit. tolonglah abang kakak yang reti dan teror edit, aku nak amek tusyen. installer pon aku takde ni, cemane? hadoyyyyyy~

ade budak tu baru keluarkan beg untuk persiapan menjadi wira negara. apa punya turrr daaa~

- epin -

6 comments:

~ NoRaZLizA MohAmAd ~ said...

try gna ashampoo

epinmiera said...

ape tuu??

~ NoRaZLizA MohAmAd ~ said...

sejenis makanan berbentuk bulat
rangup bila di makan
hingga menjilat jari


**tuk edit pic la en.epin ~~
cantik gak klu edit gna yg 2

epinmiera said...

adeeessss kena sebijikk
yeke?orait thanx !! ;)

~ NoRaZLizA MohAmAd ~ said...

hakhakhak
gelak guling-guling
dah expert gna ajar la org plak

Anonymous said...

Do you have copy writer for so good articles? If so please give me contacts, because this really rocks! :)