25 April 2010

Blog Blog Blog

kenangan keje kat Nasi Ayam Haji Ali Kluang


waktu waktu bosan camni la aku rajin berblog. sebabnye dah takde keje. buku? nantilah. facebook? teman baik. terbalik dah hidup aku sekarang. kadang kadang malam tidur kejap pagi buta bangun dah siang membuta sampai ke petang. siang adalah malamku dan malam adalah siangku. rasa macam nak menaip, tak cukup dengan status di Facebook aku taip kat blog. blog dah macam diari hidup aku. haha. facebook pulak dah macam makin merepek. dengan lambakan group la kat facebook tu, sikit sikit nak buat group, benci orang je buat group. lain la buat group reunion ke, member sekolah ke, member kolej ke. ni sampai nak buat group untuk satu dunia, aku pon tak paham.

sekarang aku nga sengkek. semput. kering. tandus. segala macam pengertian bagi korang yang sama maksud takde duit. kering der. makan nak kuat even dok dalam hutan. kalo dok KL madah nak MCD ngan kepsi jela jawabnye kan. lagi sengkek kuase lapan belas. ingat nak pegi padang besar minggu depan tapi tengoklah ape yang ade. nak loan segan la plak. nak mintak MBF macam tak patut. konfem kena bebel, dahla aku nak pegi KL nanti, mesti nak duit. isk tengoklah camne, tapi jersy hunny tak belikan lagi. ermmmmm..


* * * *

dunia dunia. ade je manusia ni kan? pandai belaka. terbaru aku dapat tau member aku panas ngan sorang hacker ni. hack akaun facebook die. untuk tujuan ape tah. manusia kalau dah pandai, digunakan dengan betul takpe, ni ntah ape ape la yang die buat. kalau sakit hati ke dengki ke minat ke suke ke, bagitau la takyah aniaya orang. buat dajal kat orang dah dosa, kacau kesenangan orang pon dosa. masyaallah. aku harap sangat orang tu insaf. Nur Hasikin tiruan ni tak diketahui sape. kesian Nur Lala ni, dahla facebook lama kena hack facebook baru plak dikesan hacker tu. sampai bile la si hacker tu nak puas hati ek? harap korang dapat tolong psyco nur hasikin ni. caci maki, kutuk keji dan sebagainya digalakkan.

aku dah kena remove dan di block dari mengesan facebook die so perjuangan tinggal pada member member aku yang ada. post aku didelete, bajet hot nak marah aku, sekarang sape yang buat salah? aku buat salah pada pesalah. die buat salah pada orang tak buat salah. ape kepentingan nak guna facebook orang tah. siap kata nanti nak buat facebook sama dengan aku. haha g mampus. kalau die hack facebook aku, memang aku buat report polis. zaman sekarang gune polis dan mahkamah je. dapat terus settle. said byebye to him/her.


* * * *

formspring. wadah baru dunia siber. main tanye tanye. aku dah terjebak. korang bila lagi? tak susah. just sign in then publish kat facebook, nanti orang akan tanye. jangan lupa tanye aku gak. klik sini kalau ade soalan nak tanye pasal aku. aku akan jawab dengan jujur, lagi lagi pasal hubungan aku dengan Lisa Surihani tu. hahahahaha


- epin -

4 comments:

~ NoRaZLizA MohAmAd ~ said...

formspring dah lama la...
follow me
http://www.formspring.me/pejalliza

epinmiera said...

baru nak main sbb sblm ni takde sape buat. mls la syok sorang2~

miss eyza amied said...

eh dak hasikin sakai tuh uitm segamat ke ??? same ngn nur lala tuh ea ??
*same ngn ezam kot ~

dye ade mslh psikologi kot ~

epinmiera said...

name die sikin. 'nur lala' fb btol. 'nur hasikin' tu fb lame yg kena hack. sikin ni still tak pasti sape yg wat tp dh ade suspek. die pon taktau ape mslh hakcer tu. kesian gile~