15 April 2010

Yang Terindah - Dakmie (chord)

intro :

C Dm E- Dm C Dm E- Dm

C Dm E- Dm E-

Semenjak kau hadir dalam hidupku

C Dm E- Dm E-

Tiada lagi keresahan

C Dm E- Dm E-

Kau mengetuk pintu hatiku

C Dm E- Dm E-

Tanpa sedar hingga ku izinkan


C# D# G#

Kau yang bernama cinta

C# D# G#

Kau yang memberi rasa

C# D# G#

Kau yang ilhamkan bahagia

F# F G G#

Hingga aku terasa indah


C Dm E- Dm E-

Maaf jikaku tidak sempurna

C Dm E- Dm E-

Tika bahagia mula menjelma

C Dm E- Dm E-

Bila keyakinan datang merasa

C Dm E- Dm E-

Kasih disalut dengan kejujuran


C# D# G#

Mencintai dirimu

C# D# G#

Merindui dirimu

C# D# G#

Memiliki dirimu

F# F G G#

Hingga akhir hayat bersama kamu


C# D# G#

Kau yang bernama cinta

C# D# G#

Kau yang memberi rasa

C# D# G#

Kau yang ilhamkan bahagia

F# F G G#

Hingga aku terasa indah

C# D# G#

Kau yang bernama cinta

G#

Hingga aku terasa indah



ni cadangan aku je, aku dengar2 try an error. tu pun men gune power chords. kalo korang rase tak betul, ubah2 sikit la then komen ape yang salah, nanti aku ubah untuk sume orang.

p/s : this song dedicate for my hunny :)


- epin -

4 comments:

affizza said...

hahaha. lagu kt my blog. sweet~ =)

epinmiera said...

heheheeee~

Anonymous said...

ko punyer chipmunks tu sibuk je la..nk bace pun xsenang..he..buang je la..

epinmiera said...

hahaha comel kot.