07 April 2010

Zon Sibuk

settle beb ! takyah study lagi ! lega gila **** la senang kata. hahaha bukan untuk final la dol, study chords, lagu serta lirik. sebab 3 event aku dah abes so takyah ade mode praktis praktis. sekarang perlu ada mode untuk siapkan assignment dan menghantarnya. zone due date sekarang ni, taktau ke? sebuk ngan performance je kau epin, ape nak jadi?? haihhhh -__-"

dinner blok F berjalan dengan sangat havoc. dinner kolej bolehla tahan tapi ade sikit tak puas hati. dinner blok C pon orait gak ke'sporting'an mereka. yang penting kami sapu bersih makanan lebihan yang ada untuk dibawa balik bilik. hahahaha. dikumpul balik semua chords yang aku print adela cukup sebuku tapi ada yang sama laa. ketika saat post ini dibuat, aku lupa dah chord chord tu sume. hahaha. nak ingat apenye, main tengok chords, tak senonoh perangai. tapi adela yang aku ingat sikit sikit macam lagu retro 60's tu.

saat post ni dibuat jugak, aku nga siapkan assignment. 2 subjek. tapi baru sentuh satu. hahaha. rilek rilek lagi annn. padan muka. ape ade hal, aku mesti akan siapkan punye dan semestinya dalam keadaan terbaik. kerja aku takdelah sampai mendukacitakan, bolehla buat markah gak ann. so jangan risau macam mana aku buat kerja, just tunggu result dari aku je, kualiti kerja memang terbaik. *ikut kata kata senior aku yang dah kerja*.

minggu depan dah start study week. so kena bukak buku plak. kesian notes aku dah berhabuk sebab aku tak belek. final 4 paper, macam biasa aku abes paling awal dari member member aku. so kena buat yang terbaik. balik bila? maybe saing member member aku, turun KL jenjalan, cium bau asap kereta yang berjuta kat KL tu then baru balik KLUANG terchenta. rindu rumah sudahh ni bahhh.

hunny sekarang ni nga camping kat Tasik Kenyir untuk aktiviti rutin sebagai seorang bakal guru iaitu aktiviti Bina Insan Guru *eh betul ke?aku bukan tau pon*. 3 hari 2 malam tuuuu. membujang aku 3hari ni disebabkan kesibukan dirinya. apa nak buat, aku mengalah laaa, takkan nak paksa dia suh call aku or aku nak call die. malas aku nak kacau. hope die oke jek g camping tu. miss u hunny >_<

p/s : #1 - gambar dinner serta performance aku tak amek lagi dari member aku, nanti la aku update untuk post akan datang.
#2 - aku bersalam dengan Datuk Mukhriz Tun Mahathir, bangga siot ! first time salam menteri.. fuhhhh~~

- epin -

3 comments:

miss eyza amied said...

rindu jb bah ~~

DaFFi said...

salam beb
ehehe
aku br bukak blog aku tadi
tgk2 ko ade as follower
blog aku lngsung tak sentuh sejak sem lepas,dan aku delete semua post aku..huhhuhu

aku ta reti nk manage blog2 ni
tgk je la blog aku tuh...kosong

ko pandai mamage blog ke?
tlng ajaq aku

epinmiera said...

eza : haha sama aku bah, rindu gila jb.

dafi : reti tu bole la, tapi tak terer. nak ajar ley je takde hal. blog aku pon simple, rajin tak rajin jela~~