07 July 2010

Away


bukan twinkle away, tapi aku yang away. away to sintok bawa diri. semester baru nak mula. hidup semester baru mesti lagi mencabar. balik je aku kena siapkan diri add subjek. lagi 2 untuk cukupkan 7. aku kena buat camtu, kalo tak nak 6 je. tapi disebabkan subjek repair ku yang agak banyak maka aku takbley putus asa. 7 tu sangat berat untuk aku sebenarnya ditambah aku tak bape nak pandai. nak wat camne, aku kena cantikkan pointer dengan repair subjek. ye, repair. jangan terkejut kawan - kawan.

barang dah siap kemas, tinggal bawak diri naik bas je. doakan keselamatan perjalanan aku. semoga aku selamat sampai Sintok. tak sabar nak balik sane. bukan ade ape pon tapi kosong je. tapi aku selesa kat sane. bagi member - member Spain, tolong tengokkan match Spain vs German utk aku awal pagi esok ye. aku tak dapat nak tengok. tapi aku takkan tdow untuk dapat tau result. Spain je hiburan aku kalo dapat g final. hope so :)

byebye semua, jangan rindukan aku ! :)



epin kate - minda tak ready nak balik sintok tapi badan terpaksa bawak sekali minda balik :|

3 comments:

satayhangus said...

balik la..hahaha..

epinmiera said...

laju gila ! shit ! haha

affizza said...

semua mengharapkan team mreka ke final. kte lihat siapa brnasib baik pagi nnt..huhu