07 July 2010

Apa Kata Hati?


okay aku sudah ditag oleh Suhaila Maisarah tanpa rasa belas kasihan. grrrrr~

1. result teruk. esok nak balik. nak tengok semi pagi nanti. nak spain menang semi. nak dengar suara dia. nak dia~

2. epin, ipin, epen, blur, kacak, hensem, *eh nak lagi ke? takyah la*

3. blog-readers aku, family, dia.

4. hunny

5. hadiah? ermmmmm. aku nak hadiah paling murah yang aku boleh simpan lama.

6. dunia epin. *eh blog aku tu* nak listkan ke? banyak sangatla. tengok jela kat blog list sebelah ni~

7. sikit jelah yekkkk? Siti Nur Affiza, Rozalina, Qucai, Dfan, Hunny, Aini, Umairah *dahla tu.

1 comment:

affizza said...

ipin!! aku dah selamat jawab. hihi

http://mutiarawarnasari.blogspot.com/2010/07/ipin-aku-dah-jawab.html