06 July 2010

Result

fakta sebenar bia aku je tau. korang hanya tau kenyataan je.
ape - ape pon aku je rase kan?


okay, aku dah tengok result. sangat kecewa. sebab tu aku tak mengharap untuk tengok result aku awal - awal. nanti ape yang aku harapkan, tak jadi kenyataan. tak mencapai sasaran. dan cita - cita aku jika mendapat 3 above takkan kesampaian. aku ni memang tak pandai mane. nak dapat 3? jauh. ade lagi 3 sem untuk aku repair pointer aku tu. aku harap dapat.

semester lepas aku sangat yakin dengan 1subjek ni. assignment, tebal gila bapak. kalo korang follow cite pasal aku, korang akan tau la cite assignment aku tu. tapi dapat ntah ape - ape. why miss?? weren't you said that our assignment got A and could help us in final exam? aduhhhhh rosak plan. dan aku dapat paling baik untuk subjek AutoCAD. favorite dow ! makanan tu ! alhamdulillah. subjek aku takut dapat orait, subjek repair pon orait. tapi masih jauh untuk dikejar.

final semester 5 ni aku nak fokus beb. time final - kurangkan futsal, kurangkan online, kurangkan berbual lama - lama. anda, anda dan anda wahai blog-walkers, sila ambil perhatian. ingatkan aku kalau aku khayal okay ! takde mase nak layan remeh - temeh time final. sila faham aku. doakan kejayaan aku. pleaseee. aku tak pandai korang senang - senang nak dapat dekan, jangankan dekan, 3 above pon takkkkk. so jangan kacau konsentrasi aku dengan suruh aku post blog time final. korang nak aku paham korang tapi tak reti nak paham aku. okay? angguk kepala kalau faham. bagus !

result aku maintain je macam semester 3. pmk aku pon camtu jelahhhh. mane nak naik kalo dok buat benda lain. aku nak study seminggu awal pon tak senang, ade je hal yang singgah. aishhhh. dan aku harap lappy aku buat hal time study week sampai last paper aku. fon aku pon same. bia aku tengok buku je. haha. insyaAllah. korang mesti doakan aku. tak jauh sangat nak dapat pmk 3 above tu, just ade keyakinan je.

benda ni hanya korang - korang je yang tau okay. sebab korang kan rajin jenguk aku, even takde tanye pon, aku bagitau je. aku tau korang bukan kesahkan aku pon. 'result ke hape ke, lantak sane lah epinnnnn' kannn? kalo menyampah, blah! (_ _)v


epin kate - segala masalah sila selesai sebelum musim exam ataupun selepas. jika semasa, tidak akan dilayan. thanks dude !


4 comments:

affizza said...

sm r aku. rsltpun hancur. lg r engineering. ssh!! :(

E L L A said...

chil bro, heheh nah jwb tag release tensen ;p

epinmiera said...

fiza : sekapal

ella : tag? takmau !!!

vdaa said...

gud luck weyh!
xpe.usaha lagi.
tingkatkan prestasi.jgn duk lagha la pasnie ek