10 July 2010

Blog Sahabat !


heyhey ! epin kembali. aku dah lame teringin nak buat post pasal blog member - member aku yang ade kat blog list aku. so kesempatan ni aku dapat idea serta mood nak buat. sape - sape yang tergolong dalam entry ni adalah korang yang aku selalu jengah kat blog. even aku tak tinggalkan kesan langsung macam kat komen ke, shoutbox ke tapi aku nak bagitau aku ade berjalan dan melawat blog korang. tacing tak? tacing tak? best kan aku ni? terharu la weyyyy. hahaha. okay jom mula !

'aku tak susun ikut kesukaan aku taw. just a random list. enjoy'


Encik Saifullah Nasir *btol tak eja?* atau nama komersilnya Encik Satayhangus adalah ahli baru dunia bloggers. die ni member aku sejak sekolah. sekelas pon kat STK. buat blog sebab die terasa nak buat dan sebab tertarik kat blog aku yang smart? smart ke? haha tipu je. blog die pasal ape, aku taktau lagi tapi untuk permulaan ni dia cite berkaitan hidup dia. aku harap korang support dia untuk berblogging cam kite. anything about futsal? maybe die bley tolong. follow la die ek? heee~


Miss Ezzati. si montel, si sengal dan si kedek. haha. die ni blogger yang agak lame, lame bape bulan je dari aku. tapi follower aku gak lagi ramai dari die. jangan jealous ye Eza. die merupakan member UUM yang entah dari celah mane aku kenal die. mane ek eza? haha lupe. die antara yang ajar aku berblog. thank you ! blog die ni plak pasal hidup die jugak. sedey - sedey, tacing - tacing, rindu - rindu die mesti cite kat blog. pakar cinta ke? ntahla die ni. tanye la sendiri. follow die dan jerit di kotak menjerit die. camne ek nak jadi montel? haaa maybe tu die bley tolong~


die ni aku taktau bape lame dah berblog. tibe - tibe je ade dlm blog list aku. pelik tak? pelik tak? haha. member sekolah aku kat STK tapi tak pernah berbual, tak pernah tegur dan tak pernah kenal. hanya tengok muka dan taktau name. yela aku kan pemalu, takkan nak suke - suke tegor orang. kena debik kang ! die ni dahla ganas alam ! haha opsss. censored patutnya. blog die ade la cite pasa diri die, tapi yang aku baru bace, pasal care pakai tudung. cool gak. siap bagi tutorial. so girls, sila lawat dan follow die kalo nak tau cara lain lilit shawl. heee~


Cik Roza. merupakan blogger misteri. taktau bile mase die nak berblog. pastu blog die kadang - kadang takley bukak. pelik aku. die ni member dari matrikulasi johor. 1 kuliah dengan aku. rapat? tak bape pon, kenal gitu - gitu je tapi bley la setakat nak 'hoi ! g kuliah tadi belajar ape?' takpon 'dating je keje korang'. camtu bley la. friendly gak. die tegur aku, yela aku kan pemalu. blog die cantik, yela blog pompuan, mesti la macam pompuan. blog die banyak cite pasal die. abestu takkan nak cite pasal korang lak. cinta? serah padanya. die akan tolong haha~


Cik Vdaa *name marketnye* merupakan bukan kawan aku dari mana - mana institusi pengajian di Malaysia. tapi entah macam mana aku bley kenal die. pelik kan? dan tiba - tiba bley jadi cam baik je. haha. UK mari tuuuuu. belajar sane tapi masih anak tempatan. student TESL dari IPDA. haaaa die ni kawan si Fird la, baru ingat. hahaha. penyokong tegar Casillas, bukan Spain. yeke vdaa? blog die? cite pasal chenta je. hahaha. lantak die ahhh. nak tau pasal UK? hoi je, pantas die menjawab nanti~


blog kepunyaan Siti Nur Affizza. die ni kawan aku sejak sekolah rendah kat SKSI. darjah bape tah, tak ingat. juga kawan kat sekolah menengah dan matrikulasi yang sama. die rajin berblog. dah bape blog die ade, ni blog agak baru die ade sebab bosan dengan blog lame die. macam - macam die cite dalam blog die dan bukan hanya pasal life die je. sape - sape dari UMP, bley la follow die kat blog ye ! dan sesiapa nak tau susah ke Engineering, dengan ramah die jawab nanti. percayalah~


blogger ni aku kenal kat blog jugak. ntah dari sape aku view tibe - tibe je aku jumpe blog ni. kat FB pon die ni tak sombong sebab tu aku suke stalk blog die. nak tanye ape? die jawab punye. takdehal. aku rase rating blog die ni pon tinggi. tengok follower dah cukup. banyak kat blog die ni, tutorial blog, tips kecantikan, jahit - jahit, hamster. ntah, macam - macam mak nenek kat blog ni. maybe tu sebab ramai stalker. haha. nak tau pasal blog? mungkin die bley bantu. tanya je~


ni merupakan blog hunny aku. blog baru. die baru cuba - cuba untuk berblog. aku jugaklah antara pengaruh tak langsung die untuk berblog. die kate cambest je wat blog ni kan so die buat la satu. aku tukang edit je page die. ape yang korang tengok tu, aku yang buat. die takde masa nak belek satu - satu tutorial so aku la tolong die. ape yang die dah cite, semua pasal life die. nak tau nak jadi cikgu senang ke susah? haaa tanye die.


kucai. antara jadi pengaruh aku buat blog. bukan die pengaruh tapi sebab blog die la aku nak buat blog. blog die dah belambak. asyik tuka je. tapi follower maintain ramai. pengundi tak berdaftar kot. hahaha. die merupakan member sekolah aku mase kat STK, aku kenal gitu - gitu jela, tapi bley masok ngan die. balik Kluang jamming sesama. kat blog die ade contest ! join la ! die agak otai berblog sebab dah lama main blog. otai gak men camera SLR. pape korang nak tanye pasal photoshoot, die bley settle. contact je, lagi - lagi area Johor. InsyaAllah die bley runner~


Sheqa Koka aku panggil die. aku kenal kat KMJ dulu tapi takdelah kenal rapat, just gitu - gitu je. tapi entah camne, dalam FB bley kenal rapat plak ann. aku ni memang ramah kat FB, tapi reality orang yang kenal aku je tau. hahaha. blog die banyak cite pasal life die. kat Indon la kot sebab die belajar kat sane. ade ape - ape benda nak tanye pasal Indon, follow die pastu add kat FB, die pon ramah~


ape tah yang genuine. Umairah Mokhtar ni pelik - pelik sikit. haha. aku suke gado ngan die sebab die macam yek - yek je. adik member aku, tak pernah face to face tapi berbual kat FB macam nak rak. macam kenal rapat gila dah setahun tak jumpe. die? suke bajet comel. lantak kau lah mai. ni pon pemalas gila nak update, dah berzaman tak update. tuka templates jangan kate la kan. haha. die kat KMJ sekarang ni, junior aku la tu. haha. ape - ape pasal tangkak, nak tau kain ela murah ke tak, tanye die~


Ismail Zaiman ataupun nama penanya, Conan Ed. member aku kat UUM. menceburi bidang blog sebab aku. die terpengaruh dengan aku. aku lagi ! asyik aku je, ade ke patut aku watak utama diorang berblog. blog ni blog kedua selepas blog pertama gagal disebabkan tak best. bosan katenye. haha lantak kau lah mail. die ni hantu drama korea. kalo korang rase nak tengok cite korea ataupun nak belajar sedut cite dari internet, paksa die jawab. aku yakin die tolong.

okay dah. aku rase panjang sangat entry aku kali ni. mata dah ngantok. esok nak berjalan. kalo ade sape - sape tak puas hati sebab aku tak letak blog korang dalam list ni, jangan tacing k. aku tengok, tapi mungkin korang jarang update tu yang aku tak tengok. tapi papepon sape -sape yang ade dalam blog list aku sebelah kanan ni, korang masih dalam perhatian. waka waka eh eh !



epin kate - ramai gila blogger kat Malaysia ni. tengok je GengBlogger dah cukup~

7 comments:

dFaN | Ardy said...

ak xd pn kan~
*sentap
haha

vdaa said...

bagusla ko nie.haha.
nk wat gak post cmnie.
tp,cmne nk dpt 'view' blog mcm ko buat ek?

Lt. fDanialz said...
This comment has been removed by the author.
Lt. fDanialz said...

camane nak bukak review blog ko ni> ada link x



anyways, nice entry =]

Kenape lelaki selalu dikaikan dengan terer matematik dan suka tengok bola [Jawapan]
► Play. ▌▌Pause.

epinmiera said...

dfan : ahaha kau dh lame tak update, aku tak bace la. dulu2 ade la. haha (_ _")

vdaa : view? panjang cara kerja. IM kat FB kalo jumpe aku.

danial : hah? tak paham

satayhangus said...

ehem2..tq bro..lawa print screen ko..hehehe~~

affizza said...

wah..wah..wah.. dia..
promote habis ye. mampukah aku menjawab soalan2 berkaitan engineering? hahahabtw, thx fren. :)