14 July 2010

Perhatian ! Anda Kena Tag !

okay aku rase termenyesal bukak blog Izzati Hamid tadi, gara - gara perlakuan aku, aku terbaca post TAG die ade name aku. ouh aku kena TAG ! haihhhh. oleh itu sebagai blogger bertanggungjawab, aku kena jawab soalan yang diberikan. jom usha


Syarat 1 :

mesti menggunakan huruf pertama dari blog anda

d untuk Dunia Epin


Syarat 2 :

jawapan x boleh berulang


1. nama anda

don epin. haha *mcm name gangster plak*


2. perkataan 4 huruf

diam.


3. nama budak lelaki.

danial. *member matrik aku


4. nama budak perempuan

darwina. *name bdk junior sem 3 EON*


5. pekerjaan

doktor.


6. warna

dark. *hahahaha*


7. sesuatu yang anda pakai baju di luar dan di dalam

dompet. *pakai kot ! hahaha*


8. makanan

Donut.


9. sesuatu yang boleh dijumpai di tandas

dobi machine. hahahaha


10. tempat

dataran kluang.


11. alasan bila terlewat

der, wa lambat sikit je pon nak kecoh.


12. sesuatu yang anda jeritkan

damn you !


13. tajuk filem

Despicable Me


14. minuman

Drinking Water.


15. kumpulan muzik

Dewa.


16. haiwan

Duck.


17. nama jalan

Dato' Rauf. *kat Kluang, tak caye dtg Kluang laaaa*


18. jenis kereta

Drift Car.


okay aku dah jawab ! aku nak tag ni, siap sedia la korang.

Amirah. Suhaila. Affiza. Mael. Saifullah. Rozalinah.



4 comments:

miss eyza said...

bagus ;)

satayhangus said...

aik..ak pn trmsuk dlm list ke?

affizza said...

thx! akn dijwb dgn pantas..:)

affizza said...

ipin! aku dah jawab. sebagai balasan, aku ada task untuk kau juge! haha

http://mutiarawarnasari.blogspot.com/2010/07/tag-again.html