28 August 2010

Aku Miskin !

takde duit oiiii ! duit aku dah abes ! mane aku nak keruk duit lagi? nak musnahkan cita - cita untuk kepentingan lain ataupun mengharap ihsan mak abah? malu siot nak mintak - mintak ni, bukan pattern aku bab mintak memintak. semacam segan satu badan kalau mintak duit even diorang tak kesah pun. nak balik pun macam tak lepas ni ! lagi semua ajak buka kat luar, aku takde duit beb tapi nak ikut. belanje raye pun macam tak ade tahun ni. bedal baju yang ade pun aku tak kisah, bukan buruk sangat. damn ah !

epin kate - nak loan member awal lagi. esok nak diet la, buke makan kuih seringgit dengan air masak. baru belanjawan ! heh.

4 comments:

Daffien88 said...

pe lagi ipin...korek la duit kat mana mana yg patut...

satayhangus said...

meh join ak buke ngn kuih kt blek..bru nk prktik ke? meh aku ajar cara..hahaha..

- satay -

ada said...

kerja la part time oi.

epin jenal said...

daffien : hahaha nk korek tang mane pun taktau ni

epul : haaaa kau la sifu aku. hahaha

ada : ade part time bibik tak? jage anak angkat kau. nak rm1000 sebulan