30 August 2010

University Of Sintox

gambar kami di lokasi air terjun tertinggi dunia.

gambar ketika program bersama anak - anak perantau dari Malaysia.

gambar ketika persahabatan futsal bersama pelajar asing lain.

majlis berbuka puasa pelajar Malaysia di konsulat Malaysia, United Sintox.

test camera. amaran ! jangan tiru gaya kami !


saya mewakili rakan - rakan yang lain, pelajar tahun tiga University Of Sintox ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada our beloved family di merata tempat di Tanah Melayu. doakan kejayaan kami pulang ke tanah air dengan bakal menantu yang cantik molek dan juga buah tangan sebanyak 3 beg besar dari U.S. (United Sintox).

kepada admire serta fans club kami, tolong sumbangkan dana untuk membolehkan hero - hero anda ini semua pulang ke tanah air tanpa perlu berhutang bank conventional yang mengenakan riba' melampau untuk membeli tiket kapal selam pada hari raya tahun hadapan.


epin kata - sediakan karpet merah kat pengkalan TLDM dah cukup untuk sambut kami balik. tak perlu wartawan, tapi kalau ade okay jugak.

2 comments:

pinkaholic miera said...

Hahaha .. Naseb badan aku lah dapat laki LOYAR macam kau nih ...
Poyo gilos siot post ! Hahaha ...

epin jenal said...

jealous ah tuuuu kannnnn?? lalalalala~