09 August 2010

Ramadhan 1431

gambar aku snap dan edit puasa tahun lepas. gambar tahun ni, akan datang.


salam ramadhan, salam kemerdekaan dan salam 1Malaysia. aku bukanlah YB yang nak bagi ucapan berpengaruh tapi hanya seorang blogger cincai yang nak ingatkan para pembaca blog, blogwalkers, rakan bloggers, bukan bloggers, kaki intip, kaki spy, kaki bangku, dan segala macam gelaran korang supaya alert dengan ape yang aku nak bagitau. walaupun tak penting tapi pura - pura anggap benda ni penting okay supaya menjaga hati aku. kang aku tacing korang jugak susah ketagih entry aku. wahahaha.

ingatan ini bukanlah setiap hari mahupun setiap minggu aku bagi sebab aku bukanlah reminder yang dah set alarm setiap hari supaya vibrate serta mengingatkan anda semua. kalau korang tak ingat takpelah, aku tak paksa. tapi aku bertanggungjawab nak ingatkan korang supaya ingatkan aku suruh ingatkan korang ape yang korang tak ingat. ingat takkk? haizzz mudah je kot.

kurangkan cuci - cuci mata tengok awek serta amoy hotttt, zip mulut jangan menghina, ikat tangan dari meraba sana sini *carik rokok laaaa*, jangan makan terang - terang *gelap - gelap takpe kot* dan ade banyak lagi, tapi aku tak larat nak taip so korang google sendiri jela.

okay dah aku blank, taktau nak taip ape. selamat berpuasa semua. bergembiralah anda sementara syaitan diikat sepanjang ramadhan ;)


epin kate - dengar lagu Harapan Ramadhan by Man Bai dan Raihan

4 comments:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

selamat berpuasa yea...

epin..nak tanye..
mane pegi shoutbox kamu??

epin jenal said...

hah. ade jek kat sebelah kanan tu. takde ke?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

salam ziarah serta salam ramadhan almubarak buat anda:)

Myzatul FarahinSatimin said...

slamat berpose tuk ko juge... sahur tu jgn lupe bgn..klu xmaw bgn...sblom tdo tu mkn la dlu...