16 November 2010

Kemalangan Ngeri. Jangan Baca !








salam wuquf.

minggu lepas masa aku nak balik Johor dari Sintok sebenarnya aku nampak satu kemalangan motorsikal dengan kereta. dasyat wa cakap lu. budak motor tu tercampak jauh. kalo tak tengok dari awal memang tak masuk akal lah jauh die. keadaan moto kena rempuh kasar dengan kereta pon tak masuk akal. tapi budak motor tu tak teruk sangat berdarah or tanggal sane sini. mungkin die jatuh secara bersopan kot. lemah lembut gamaknye.

dan yang prihatin macam biasa la, ramai. dengan aku pun jadi prihatin tukang tengok buat semak. itulah melayu tulen, melayu sejati. haha.

ade orang kate budak tu kena langgar lalu berguling guling. ade pulak penyiasat tak abes belajar cakap, budak tu lepaskan motor time nak kena langgar tu, tu yang jauh sebatu. ape ape pon, budak tu dah kena langgar dan aku harap die selamat.

yang aku terkilan, aku rugi tak amek gambar die time eksiden tu. tapi tadi mase tengah facebook-walking, aku jumpe gambar eksiden tu. ade orang amek gambar pastu upload. aku dengan sepantas Streamyx curi gambar berkenaan dari tuan punye page. hahaha.



ni haa gambar eksiden tu.





















kesian kan?




epin kate - hati hati semasa menunggang. anda mampu mengubahnya.

5 comments:

PendekarPetai said...

aku da agak dah!! sipottt......

Ariffin Janal said...

kau ingat kau je bley wat gile kat blog? ahahaha

pinkaholic miera said...

takde kerja ! baek kaw tlg kilatkan lagi belog aku la weyh !

mOoshy sayangg said...

hhhahahahaaaaaaa !
like. like. like.

Ariffin Janal said...

hunny : hahah mane link template lawa tu? tak bg pon, camne org nk watkan.

ain : kau like ape?