16 December 2010

Tentang Aku (Tag Version 2)








yo wasap ! *try tukar style greetings*


aku dapat tag lagi !

malas gile kot nak buat. ni angkara Zurye, balas dendam agaknye aku bagi die tag. okay lepas ni jangan sape sape pon tag aku lagi ye. sebulan. okay? hahaha. jom layan trivia soalan~


1.adakah anda rasa anda HOT?
hot ni, baru pas main futsal. panas wooo.

2. update wallpaper yang anda guna sekarang?
update wallpaper? maksud kau? wallpaper laptop? henfon? takpaham. next !

3. Cerita about this wallpaper.
malas layan kau. next !

4. Kali terakhir makan pizza.
errr. bile ek? ouh ye bulan 11 haritu kot.

5. Lagu terakhir yg anda dengar?
negaraku.

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
makan daging burger. sedap. (damn, tak perasan pulak dah kul 3)

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
kat rumah - abang
kat lua rumah - epin
hunny panggil aku? mane bley bgtau !

8. Tag lagi lima orang.
9. Siapa orang no 1 dengan anda.
member sekolah rendah, sekolah menengah, martik.

10. Katakan sesuatu pada orang no 5.
salam 1 Malaysia !


11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa.
abang Yaman ! hahaha


12. Bagaimana pula dengan nombor 2.
ntah, die seorang yang berahsia

13. Katakata cinta kepada orang nombor 4.
i love you bebeh !


14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
mereka adalah blogger yang hangat pada masa kini.


dah, tu je.

epin kate - sape bagi tag lagi kena belanja aku makan !

8 comments:

cik qiqilala said...

baru nak tag kau. wahahaha. tahun depan jela.

Rapunzil Özil said...

baik bos, nanti aku jwb.
*ceh, kaupun sm. kes balas membalas tag pd aku! hahaha

Ariffin Janal said...

qiqilala : ngade! ahaha

fiza : hahaha padan muke~~

izzati hamid said...

epin !!!!!!

MAPPIAU said...

hohohoho terus tak berani nak tag (rugi rugi :P) Baru niat nak tag epin hiks. tapi sempoi lor ko nyer jawapan akak sokaaaa ehehehe.

Ariffin Janal said...

eza : ape?

mappiau : hahaha tak best ah skema2, mcm kertas jwpn~

pinkaholic miera said...

aduyai, kena buat lagi ke? nak buat syarat macam kaw jugak laa. nak suruh aku buat, belanja aku makan.

Ariffin Janal said...

hunny : dah buat takyah la