09 April 2011

Ringkasan Bergambar








evening blog-walkers.


berikut adalah ringkasan antara 25 Mac dan 8 April.


25 MAC 2011.

ulangtahun kelahiran aku yang ke 22. alhamdulillah aku dipanjangkan umur sehingga sekarang. aku berusaha menjadi insan berguna, anak yang baik dan soleh serta pakwe penyayang. perghhhh statement! keh keh keh.


2 APRIL 2011


hari ulang tahun emak yang ke 46. kalau dicerita kat orang lain mesti diorang tak caya mak dah 46 dan ade anak berumur 22, sebesar aku pulak tu. diorang kata muda, mak i awet muda, uolls jangan jealous k. kikiki.


8 APRIL 2011.

aku follow projek SDG group Bai (kanan). jenjalan dengan member ade feel die selain jalan dengan family. minggu depan stress dengan due date assgnment, so lepak dulu baru kerja. next trip will be Langkawi and Labuan. insyaallah.


epin jenal - semorang mesti rindu titeww tulis entry baru kan? takyah bohong la, dah tau nye pun!

15 comments:

efyna.pinkladies said...

sumpah tak rindu. ahahaha!

NUR AYNIE said...

rindu3x...sumpah sye bohong hahah~

gaung said...

mna ada kami rindoooo rundooan kamu..maaplah

ZurainiSwarnoD'Amor said...

ipin sengaaallll :))

Ariffin Janal said...

semorang penjeles nan titewww kannn? hewhewhew

.:padie_eyla:. said...

patut lame tak nampak. bertapa nak hasilkan entry besday rupanya. hahaak!

Ariffin Janal said...

padie : hahaha rindu aku lettewww

little ain said...

silakan muntah semua. haha.

tatyty said...

laaaaaa. x rindu lgsung pon. hahaha

Ariffin Janal said...

ain : jgn le gittewww

taty : fine! fine! fine!

missh aryeika said...

wah , ipin perasaan jea, mane de kite rindu ipin . kite cume rindu n3 jea . haha .

Ariffin Janal said...

aryeika : taknak ngaku lettewww. kikiki

gaung said...

cergas betoll berjln nmpknyer abang ipin ni..tak ada buah tangan ke?

ipin ke tag kt sini
http://no92a.blogspot.com/2011/04/cujen-lejen-giveaway.html

Tun Aqilah said...

hehehe
yeke..eyhh mane tau nii

Ariffin Janal said...

gaung : takde ah, aku pegi tempat mahal2, dahla takde duit time tu. geram je.

tun aqilah : hahah taulahhh