20 March 2011

Kaedah Berkesan Untuk 6 Packs









selamat malam!


malam ni aku terasa nak share dengan korang camana nak dapatkan 6packs yang diidamkan setiap lelaki dengan kaedah senaman berkesan.


rutin ni aku buat kerap selain aktiviti bersukan. nak main besi boleh jugak tapi kalau takde masa boleh guna kaedah yang aku sarankan ni. insyaallah jadi sebab benda ni pun aku belajar dari orang yang berpengalaman dari segi penjagaan kesihatan.



1. korang boleh buat seat-up. aktiviti ni memang bagi tekanan lebih kat perut korang. bagi perut korang kurang lemak, kurang angin, kurang tahi dan kurang segalanya yang boleh mengakibatkan boncet. ye boncet! seat-up akan buat perut korang akan terbiasa slim sebab otot perut mengeras. banyak cara seat-up korang boleh buat. kepala rendah dari badan, tempat rata ataupun ikut suka korang asalkan seat-up.



2. tekan tubi iaitu pumping pun boleh buat 6 packs. walaupun tekanan bagi lebih kat tangan tapi perut pun boleh dapat effect sikit walaupun tak sebanyak seat-up. buat kat tempat rata tak rasa sangat. buat cara kaki kat tempat tinggi agak rasa sebab perut tolong support tangan nak tampung berat badan. secara tak langsung perut pun boleh fit kan?


3. guna alatan moden. teknologi sekarang macam macam kan? ade yang murah, ade yang mahal. tapi korang tak perlu bermodal besar nak dapat benda ni. murah sikit dari mesin Ogawa semua tu. beli mesin mahal kalau rosak tak guna jugak kan? so memperkenalkan, produk terbaru untuk mendapatkan 6 packs!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
AB HANCER!!!

KAHKAHKAH! bukan hancer, hancurrrr! aku dapat kat FB, taktau benda ni baru ke lama. tapi sukati aku lah nak post entry ni. credit to tuan punya gambar.



epin jenal - nak beli! nak beli!


11 comments:

cik ayin said...

cara yang sangat mudah..bagus tu..huahaha

Lulu Rahman said...

hahaha, siotttt

Ariffin Janal said...

ayin : setail ennn?

lulu : penah try ler tu. malu2 plak

sumaiyah mokhtar said...

aku bole pakai? HAHAHA

Firdaus Alim said...

Cam H***m

Ariffin Janal said...

aina : boleh2. carik kat smartshop

daus : nak lettewww

aty shakira said...

HAHAHA x bleh blah!

Ariffin Janal said...

aty : nak try?haha

little ain said...

sengal sungguh!

Ariffin Janal said...

ain : jealous lah tu ;p

Tun Aqilah said...

get 6pack in seconds
lost 6pack in minutes
hehehee