22 January 2010

Punca Kuasa Masalah


tiga hari blog aku senyap jekk. banyak sangat keje la. awl2 sem, baru nak bernafas rileks trus ade byk assignment. satu2 keje dtg, so kena rushing la buat semua keje tu. smpai tak cukup tidur malam. haih. tu yg mata terlepas dari membebel kt belog nih. ksian. sorie ea belog. hihi

now uum have many big problems that trouble from management. wah, sepiking siottt !! haha. tapi aku tak tipu, btol ape yg dikate. macam2 masalah. air, bas, duit pt, uk dan pengurusan uum. ape yg aku nampak mslh air dgn uk la, yg lain tu mslh org lain. haha. tension dohh ! mslh air pny psl, merasa la aku mandi kt tangki yg ade kt lua blok beramai2, syioookkk !! mandi mlm2 la tapi, takde sape nampak. hihi. tu baru 2hari, kalo dak2 kolej lain smpai berhari2 takde air, lagi kesian kann? takpelah, sabar ye kawan2 uum ku. aku tau kesengsaraan korang.

aku dh format lappy jd windows 7 ultimate, agak best laa, ringan dan laju. buat sendiri bikin puas ati, salah blh blaja, kalo anta kt member ke, kedai ke, takreti ape2. bukan ape, aku agak minat main format2 nih. hehe. pastu member mtk tlg formatkan, smpai takley tdow aku formatkan. pengalaman tu penting kan? takpe2, blaja dlu, pastu ley carik duit. haha. sape2 nak aku formatkan, bgtaw key? takde bayaran pon, saje je wat gempak td. tp risiko sikit la, laptop korang akan jd bahan eksperimen aku, meletop aku tak tanggung. haha. tipu2.

johor melalui hari suram harini kerana rakyatnya sedang bersedih atas kemangkatan sultan negeri johor, Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail. semoga baginda ditempatkan dikalangan orang2 yg soleh. amin. takde cuti ke utk pelajar yg merantau keluar dari johor? seminggu jadila, utk menghormati pemergiannya~ hihi

-epin-

4 comments:

mai , said...

window 7 ni tkde eye webcam eh weyh? hehe aku pon da pkai, tp mcm lg best xp jee. hahhaa

epinmiera said...

kalo kau nak crystal eye tu,kau kena download driver crystal eye kt website acer then install..
yg die bg just basic,bkn driver acer yg btol..
(kalo ko phm la ape aku bgtaw nih)
hahaha

mai , said...
This comment has been removed by the author.
mai , said...

aku dgn sedaye upaye nyeee akan cube paham kn. ahahha tp aku still tk phm (^___^)