16 February 2010

Hidup Tanpa Laptop

ehem2..hey pals ! i'm back ! boley la sambung kerja memblogging setelah balik dari bercamping selama 3hari. takdapat teruskan seminggu atas sebab2 yang tak dapat dielakkan. rindu la plak camp site aku tu, serious agak best g camping tp panas gile bapak punye. oke2, post ni bukan nak cite psl pengalaman bercamping tp pengalaman dok umah. cite psl camping dlm post akan datang disertai dgn gambar yang akan aku amek dr member aku. tungguuuuuuu~

memblog-walking smlm, terbaca post miss ezzati amied. beliau mengutuk saya ! bercita-cita mengalahkan saya dengan update baru blognya. sory ye miss eza, kalah tetap kalah, so kena lebih berusaha untuk mengupdate blog ye. lalalala~ tapi......aku agak susah nak update blog ni, terpaksa guna kom kt umah disebabkan lappy kesayangan ku ditinggalkan di sintok. waaaaaaaa ! takley main game, takley wat keje, takley facebooking selalu, takley blogging selalu. susahnye takde lappy ku itu.
tensen !

tiket 22hb bersamaan ari insin depan. nak tuka tiket ke tak? susah hati sekarang ni, tatau nak wat camne. ish3. keras la aku dirumah tanpa teman baikku itu. kom kt umah ni punye la pelan. yela takde sape sgt nak guna, adik2 tak buat keja guna kom, abah wat keja kt opis so selow pon tak kesah. aku la yg terseksa, tak biasa gune kom ni, lappy aku agak laju so agak sakit hati dgn kom ni. iskkkk !! sabar ye pin, jgn merungut, ade tu bersyukur. oke dah ! nak solat, tak baik solat lewat. by~
p/s : post ni takde gambar tau !
- epin -

2 comments:

dila said...

alah...nak tengok gambar,,hehe!

epin said...

hahaha..
sabaq nohhh..
tggu naik sem nti~