04 March 2010

AutoCAD

budak ini menang lumba lari di maktabnya hari ni
macam lipas kudung~

harini aku kurang sihat. gara gara apa tak taula. so bangun pon dah tengahhari. kelas pagi padam. pukul 1220 aku tersedar. eh ade kelas. kena pergi sebab ade kuiz dengan nak hantar assignment.

aku agak ketinggalan disebabkan terlajak tidur tadi. bersiap secepat mungkin. masuk kelas dengan gaya takde rasa bersalah yakni buat buat cool walau dah lambat 15 minit. lecturer hulur kertas soalan.

'tiru bentuk dalam kertas ni dan jangan tiru orang lain ya' katanya.

aku ambil dengan sopan dan duduk di hadapan komputer sebelah memberku. belek kertas tu, senyum sinis. 'kacang je' kataku dalam hati.

tup tap tup tap. pap ! siap ! orang pertama siap. pure pure bertanya nak buat ape dah siap dan tengok reaksi orang lain yang agak tertekan sebab aku orang last masuk tapi siap dulu.

'siot betul mamat ni, lebey je, bajet terer la tu' mungkin ini yang diperkatakan oleh insan yang menjeling ke arahku. peduli ape aku. nak copy paste? takde hal. haha

nak hantar tutorial tapi takley burn dalam lab. frust ! pancing si lecturer. awak emelkan jela pada saya ya? nanti saya tengok. fuhhh ! thanx puan.

keluar kelas dengan gaya yang sama seperti masuk, takde rasa bersalah sedangkan orang lain kelam kabut nak tiru bentuk dalam kertas tu.

tapi sampai kat luar berlari lari sebab nak hantar assignment lain kat fakulti yang sekangkang umat manusia dulu kala~

- epin -

6 comments:

mai , said...

kau buat auto CAD. terroooorrrrrrrrrrrrrrrr doe. haha

epinmiera said...

aku mmg teror pon laaa..
nk aku aja?ley jek..bak seratus dolar amerika..
HAHAHAHA

mai , said...

kahkahkah zaman aku memerlukan auto CAD ni da lepas laa. hahaha

epinmiera said...

kerek dan belagak disitu~

Anonymous said...

fuyyyyo.ade org pndai buat auto CAD.
jeles ai tau.auuuwww~


-orang kidal -

epinmiera said...

hahahaha jealous?mahu belajar?seratus dolar amerika dulu~