09 September 2010

Lapan Haribulan Lapan Dua Ribu Sepuluh

hari yang best sebab untuk kali ke berapa entah dalam tahun ni aku dapat jumpe hunny kat City Square JB. berbulan tunggu. tapi sebab aku kental, kena sabar. tujuan utama pergi JB sebab nak berbuka dengan hunny. yelah setahun sebulan je puasa kan jadi dapat berbuka sama sama sekali je pun jadilah.

sampai sana dengan lewatnya dalam hati memang gundah gulana. ada yang gaduh kat CS nanti karang. tapi tengok die mood baik, aku taknak tanya banyak banyak, umpama halau mood baik die pergi tambak Johor. so aku buat buat innocent la. hehe.

aku sampai je die dah penat. haih, aku tak jalan lagi die dah penat, camane nak shopin lagi. tapi die ajak jugak jalan sebab takkan nak duduk melangok sampai buka.

kitorang jalan jalan nak cari kasut aku. masuk semua kedai. tapi tak beli hape pun. takde yang minat. semua mahal dan tak lawa. menyampah pulak tengok kasut macam tu. pusing pusing, nak beli lain tapi lain yang dapat. takde niat nak beli purse tapi terbeli plak. pastu masuk satu kedai tu tunggu kasut bertahun dah macam rasa berdating kat kedai tu pulak. awek kedai tu tak sistematik betul, sanggup die biarkan kitorang berdua dating kat tengah tangah kedai sambil orang lain dok pilih barang kat kedai tu.

lepas tu rasa macam dah putus asa sebab tak jumpe kasut berkenan. takde saiz, mahal, tak lawa. pergi food court, berbuka dulu. tapi hunny nak beli cool blog dulu. mengidam berbuka dengan air cool blog. tapiiiiiiiiiii......die lupe kat mane cool blog tu. aku jugak yang terer ingat cool blog tu kat mane. dah jadi si gemok pelupa la tu. lalala~

lepas berbuka, kitorang cari lagi kasut dan jumpa ! fuhhh merasa jugak melaram kasut baru. hehe. kasut everlast murah warna hijau. hunny pun tiba tiba nak beli kasut jugak even die dah beli kasut ladies sebelum aku sampai. nak beli warna ungu tapi takde saiz pulak. aku tak dapat, hunny pun tak dapat ! wek wek ! haha

dah dapat semua tu, kitorang balik naik cab yang sama sebab die nak hantar aku pergi larkin. nasib baik ade bas sebab dari petang tu die sibuk risau aku tak beli tiket bas. sekejap yang berbaloi.



epin kate - raya nanti nak pergi rumah die lah. tapi taktau bile.

2 comments:

pinkaholic miera said...

ish,kecoh betol pasal cool blog tu ! nyampah :P

epin jenal said...

lalalala~