11 October 2010

Fenomena Facebook


salam 1Malaysia.

facebook aku akan direhatkan sebentar dari bersiaran secara langsung mahupun tertunda. main facebook dah kurang relevan sekarang. macam yang korang tengok, badge facebook aku kat sebelah kanan blog ni tak berfungsi lagi. takyah klik la, tak boleh punye. rehat kejap, mane tau ade berita hangat tibe tibe rase best nak bukak balik.

tempoh? tak pasti. nak bukak takde function. kalau aku post kat wall orang lain, ade respon takpe. ni post takde respon. buat penat.

ade assignment yang perlu ditepati dan dihormati penghantarannya. jadi aku perlu menghormati lecturer untuk buat amanat dan tanggungjawab sama seperti orang lain yang diberi tanggungjawab yang lebih kurang dan mungkin lebih banyak. kan? kalau kau orang takde assignment langsung takpe, mungkin tak paham. kalau kau orang pernah buat assignment even sikit, tentu kau orang paham. kalau banyak assignment pun tak paham, aku yang jadi tak paham.

ape ape hal, usha belog aku.



epin kate - 1 siap, 2 more to go.

1 comment:

Myzatul FarahinSatimin said...

erkkk ak rndu ko d fb... sape nk komen ak klu ko berehat d fb?? wahhaahaa
esenmen apekah yg mcm seyes sgt tu...