13 November 2010

Kerja Pembikinan








atau
new header



salam sabtu.

settle ! letih aku menghadap photoshop sampai berpinar mata. dahla buta photoshop, boleh pulak tibe tibe rajin nak godeh memang pasal lah. adjust layout kali ni lebih pantas dari sebelum ni sebab dah terer sikit. haha. lagipun mudah sebab refer blog orang lain.

thanks to Huda Luna and IkaHoneyBunny for the tutorials. semua yang korang tengok kat blog aku ni, aku cedok dari blog diorang tapi bukanlah secara bulat bulat sebab pantang bloggers adalah copy and paste. segala tutorials yang diberi adalah sebagai panduan sahaja.

so kalo korang berminat dan lebih kreatif dari aku, boleh belajar main HTML Code macam Huda & main Photoshop macam Ika.

sekarang aku nak try buat header baru untuk hunny. dah buat 1 tapi cam tak cantik la plak. saje mencuba.

okay ke tak? komen k.



epin kate - best gak reti main photoshop.

2 comments:

Daffien88 said...

hahaha.. go go ipin

Huda Luna said...

photoshop mcm best gak kn