03 December 2010

Sunyi








selamat bertemu lagi.

mengikut pada last post bertarikh 22 November 2010, dah 10 hari aku tak buat post baru. lama kan? maaflah kalian, aku ade tugasan perlu diselesaikan. masalah negara. biasalah, businessman macam aku ni mana boleh duduk diam. lagi lagi sejak dapat projek juta juta. 7 projek yang 4 juta tiap satunya mengikut pada kesempurnaan projek. Dato', Tan Sri, YB semua mengharap aku settlekan projek aku. aku pun ikutkan jelah. hahaha.

5 projek jutaan siap dah. tu sume aku struggle fly ke Beijing dengan Ghana buat presentation kat wakil diorang. 11 hari siapkan plan projek siap dengan present lagi. jangan kate nak makan, nak kentut pun takde mase. punyelah pressure kan? tidur tibai berdiri je pun jadi. serba serbi orang busy sepanjang 11 hari ni. jangan tanye kenape ah kalo aku cam tak layan je. takyah la tanye kenape, kan aku tak bagi !

orang lain sibuk berjimba, aku sibuk settle business. lantak la diorang berjimba, kalau aku berjimba jugak nanti tumpah pulak minded business serta plan plan yang aku dah plan sejak dapat plan projek (gile banyak plan). tumpah ikut telinga sekali pakej dengan taik telinga 8 bulan mendak kat lubang telinga. eeeeeeeee (jijik ah entry kau ni pinnn).

sekarang aku nak kena settle 2 projek mega datuk datuk yang tiap setahun dua kali supply projek. dahla projek payah belaka, buat otak aku fening saja. aku harap diorang terima presentation aku pastu bagi dana full 4 juta tu. susah betul jadi orang dapat 7 tender ni.

korang paham tak entry aku ni pasal ape? pahamkan mengikut definisi tersirat maka anda akan faham :)



epin kate - entry kelakar? lepas settle semua tender okeng?


6 comments:

ZurainiSwarnoD'Amor said...

ha ?????
ipin sengal !!!!!
:))

sinaran matahariku said...

kalo ada yg tnya gk nape ko x layan dlam tmpoh 11 hari ni, apa ko nk buat?
hahaha~!

Ariffin Janal said...

ain : kau paham ke? ha? ha?

syida : aku lempang kau. nak? hahaha

una said...

tak boleh belah! hahahaha

ZurainiSwarnoD'Amor said...

agak tak phm di situ..
heeeee:))

Ariffin Janal said...

una : jgnlah belah kalo takboleh

ain : pasal exam aku lah cik zurainiswarno. slow~~