23 January 2011

Adik Baru?









morning peeps !


nama budak dalam gambar kat atas ni Alyah Maisarah (taktau betul ke tak eja die). budak ni anak orang, mak aku jaga. kecik lagi. baru 6 bulan. budak ni suke demand. kalau nangis, aku pujuk, nak kena dukung bawak jalan jalan dalam rumah even rumah aku tu sekangkang kera je. tapi aku suka main dengan die. sekarang, aku rindu gila kat dia ! nak balik rumah sekarang jugak !


nak kata pangkat adik, tak jugak sebab kalau ikut umur aku ni, dah boleh kawen dan boleh ada anak. tapi nak kata pangkat anak tak boleh jugak, aku takdelah tua sangat untuk ade anak. hahaha. okaylah, aku anggap adik je senang. comel kan? pipi die punyelah tembam ! padat ! sumpah geram tengok pipi die. macam nak gigit dan terus telan. hahaha.


budak ni pulak, si-budak-gemok-kesayangan. apsal gemok? sebab memang die gemok lah even die kurus. sukati aku lah nak kata die gemok. hehehe. die ni aku rindu jugak. jumpa jarang jarang. die jealous kalau aku main dengan budak gambar kat atas nun. taktau nape. dah boleh pangkat anak jugak kot budak tu. ntah ape ape. die nak sangat jumpe budak kat atas tu tapi camane, ktorang bukan dok dekat dekat. padan muke die tak dapat jumpe. lalala~



epin kate - raya cina nanti balik Kluang ! yeay !

24 comments:

siti nuraffizza said...

cumellllllll!!!
pipi montel sbb penuh dgn susu 2. haiissh, nnt nk dtg uma kaulah. nk g rembat bdk ni kejap. agk2 nngis, aq bg kat kau. kaukan hebat bab memujuk beliau. hahaha

ZurainiSwarnoD'Amor said...

pp budak itu menggode aku derrr !!!!

Ariffin Janal said...

fiza : comel kan? hehehe. takley ar wat camtu. penat kot --"

ain : hahahaha kau ingat aku tak geram?

.:padie_eyla:. said...

sumpah comel. haha

Ariffin Janal said...

padie : kan?? mcm aku kan?? hahaha

shamsiah shamsuddin said...

alyah tu comei..
yang bawah pun comei...
kamu?hmm thingking sat,,.

pinkaholic miera said...

bukan jeles dgn alya la gemok. jeles dgn kau sebab tak dapat main main dgn alya.

Ariffin Janal said...

shamsiah : waahhh ape ni thinking2 lg. grrr

hunny : padan muke ! wekkk ;p

shamsiah shamsuddin said...

ermm tak tau nk kte hang comei ke daK..HUAhua...

Firdaus Alim said...

ade2 jela...ayat dr cite ngangkung..
kalau kau ingat la haha

Ariffin Janal said...

shamsiah : hahahaha cissss


fidaus : kurang ingat ah --"

NUR AMALIANA said...

comel la pipi baby tu..geram nye tgk..

Ariffin Janal said...

amaliana : heppp ! tengok je~

NUR AMALIANA said...

hehehehe..yela...tgk jela...kalo jumpe mmg nak cubit2 pipi die

Ariffin Janal said...

amaliana : hepp ! takley cubit2. haha

PikaYusak said...

Apesal baby tu comel macam saya ? OMG ! Hahaha

Farhana Sahri said...

budak baru?or baby baru??hehe

zayma said...

ok ini baby sangat comel!
kalau aku ada baby macam ni kt umah cnfirm leh bgn awal pg..haha

PendekarPetai said...

aku ingtkan anak ko td....

PinQib said...

chh ak pecaya taw ingt adik ko

|How to have a MIXED baby?|

Syazwana said...

hey i tag u in GA..mai datang blog join :D

Ariffin Janal said...

pika : eley die ni. perasan je.

farhana : errrr, due2 kot.

zayma : haha semangat btol kau

petai : mmg anak aku pun

pinqib : adik? boleh lahhh. haha

syazwana : thanksss

little ain said...

dah boleh buang ah banner segala kat tepi tuh.

Ariffin Janal said...

ain : hahaha yelahhhh