21 January 2011

Hal WAG's KFCM








hey peeps !


sorry lama tak update. nk reply kat entry sendiri pun taklepas. wireless kurang bagi kerjasama. sia sia aku bayar yuran mahal tapi tak boleh gune sebaiknye even menjadi penulis. ni pun ntah angin ape tibe tibe boleh bukak, so sepantasnye aku taip.


ni nak story pasal insan insan dan umat umat yang sakit hati dengan penulisan Elia kat Jejariruncing. komen komen si sakit hati yang bersepah kat portal hiburan waimah kat blog Elia sendiri. come on la guys, ape nak kecoh pasal die tulis ape. die tulis pasal life die kot, bukan life korang. yang korang nak sakit hati bagi komen tak puas hati nape? bagilah die ruang. die blogger. penulisan die takdelah memaki hamun, mengutuk mengeji ke ape.


ramai lagi blogger yang tulis lagi dasyat. sumpah seranah, lucah bagai, maki hamun. takde hal. aku pun takde hal. enjoy membaca. biarlah die dengan Fahmie die tu, takpayah nak jealous sangatlahhh. korang cariklah laki macam Fahmie tu or bagi lelaki, korang jadi la glamour macam Fahmie, barulah awek korang bangga.


aku bukanlah kipas-susah-mati Elia dengan Fahmie. aku taklah sokong Elia 100% tapi sebagai blogger, aku open. kalau benci, takpayah baca. suke, go on read her blog. tapi kalau benci still baca blog die, korang lah stalker yang suka memusnahkan hidup orang lain.


dan 1 ayat member aku masa sekolah dulu yang aku rasa sesuai for those haters. ayat lebih kepada pertanyaan.


"die ade kacau makbapak korang berak ke?"


ringkas tapi padu. sape anti die? sila jawab kat ruangan komen.




epin kate - thanks my dearest readers. aku baca setiap komen korang ;)


35 comments:

Firdaus Alim said...

majulah sukan untuk negara...
muge kfcm bhagie la

Ariffin Janal said...

daus : ye, hendaknye~

Owner of ~fuNtaStY..YuMmy~ said...

amaran: komen takde kaitan ngan entri nie..=p

like ur energy saving mode kat blog ni..hihi

rossoneri said...

hehehe dah jeles,macam tu ler... jejariruncing itu pun,mungkin faham, adatlah, bf dia femes kan,mestilah ada kutuk2..

PikaYusak said...

Alaaaa dieorg jealous ahh tu sbb bf dieorg tk hot mcm fahmie . Tu yg keje nk ngutuk je ahakssss

Ariffin Janal said...

OFS : haha takde kaitan? takpe. tak kisah.

rossoneri : itulah, org tak dpt terima hakikat byk bunyi die.

Ariffin Janal said...

pika : tau takpeeeee

Elia Si Jejariruncing said...

thanks for this entry..ada jugak segelintir yg fhm sy..terang2 sy dh kata xminat bc xpyh baca tp nnaaakk jgk baca siap kaji lagi..how "rajin"..

cik sakdi said...

xheran dan xpeduli bro, ekekekke biar laaa

sumaiyah mokhtar said...

hahaha ipin kau puji die macam nk mintak die print screen page kau n tulis entry je. HAHAHAHA

Ariffin Janal said...

elia : wow ! thanks for viewing my page. pape pon buat bodo je ngan org camtu. mind ur life,ignore their bad mouth.

sakdi : btol. lantak je

aina : hahahaha takde ah sampai camtuuuu

iniialahaku said...

lantakla..2 dia pnya pkwe...ntuk yg jeles,korang buatla blog pastu critala sal pkwe or mkwe korang puas2..nk jeles xtntu pasal kat org pa kes???

NUR AMALIANA said...

tu la..sume ade hak nk cite kt blog ni....dorg sume jeles elia dgn KF..i'm the biggest fan of elia k..

Ariffin Janal said...

iniialahaku : hahaha setuju !!!

amaliana : sila protect elia. hehe

pinkaholic miera said...

ok, better awak jgn jadi feymes ye pakcik ariffin. kalau tak habes blog chumelll sy plak kene hentam nanti.

tapi kalau sy yg feymes TAKDE HAL. hahaha. orait tak?

ferra ferro said...

fahmi x hot pun , biasa je . ape la orang nak kutok2 diorang . pelik le . bukan elia tu couple ngan brad pitt pon !!! khrkhr

Ariffin Janal said...

ferra : hahaha kalau elia dgn brad pit, lagi teruk die kena. dgn fahmie pun org kutuk. tak paham. isk3.

CoKeLaT-RaWkZ said...

sepatutnya sekarang, Elia dah mula sesuaikan diri. Tukar corak penulisan dia sebab sekarang KFCM bukan mcm KFCM yg lama. Skrg dah tahap selebriti so some of personal stuff kenalah buat confidential sikit. INgat tak entry How I Met My Incik Apex? Siri ke 5 dihentikan atas nasihat keluarga. BAgus tu. KFCM tengah HOT. Budak2 Pompuan yang mengagung2kan MU, Chelsea bagai semua dah beralih arah ke Apex. Nak2 dengan rupa ala2 Korea dia tu, kan sekarang kebetulan demam K-Pop??? Memang Elia jadi mangsa keadaan lah jawabnya. Kalau Elia terbaca komen ai ni, diharap dapat mengHADkan certain stuff untuk dipamerkan di blog beliau. Sekadar memberi pendapat. :D

bunga_lily_pink said...

cian kn...ta faham kot bl taw pasal org2 yg anti sgt kat elia 2...ape slh elia 2 pn tataw...huhu

Elia Si Jejariruncing said...

notes taken=)

Ariffin Janal said...

cokelat : elia dh take note ;D

bunga lily : tula pasai. slh pa taktaw.

elia : ;)

gadisBunga said...

cetek akal.

sebab tu bangsa kite susah nak maju. asyik nak fikir negatif dan nak cari ruang untuk mengeji.

alahai....

Ariffin Janal said...

gadis bunga : kdg2 tak paham gak org camtu.

arep_lockermonth said...

salam kenal!arep follow blog kamo!thnx sebab tinggalkan link di SB!
follow me back kalau nak,,hehe

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/homework.html

Ariffin Janal said...

arep : alryte

fydakachak said...

Lorr..
dunia skunk mmg rmi yg xpuas aty kalau sesiape lbeyh cket.nak wat papepon kene amek risiko.ngee

Ariffin Janal said...

fyda : yup. totally~

Ariffin Janal said...

hunny : biarlah nk feymesssss~

AyinAyob said...

hey hey. post kite bicare tentang perkara yang same lah.
:)
http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/01/gambate-si-jejari-runcing.html

do follow my blog eh. kalau berkenan lah. ;P

Ariffin Janal said...

ayin : thanks follow. dh view dah ;D

nasarudin said...

amik yang positif dah la..nanti kepala jem woo,baca yang mengutuk orang ni..

Ariffin Janal said...

nasarudin : yupp

PinQib said...

:)
orang slalu x puas atiii

ngn orang lainn

|How to have a MIXED baby?|

Ariffin Janal said...

pinqib : ye, selalunya manusia mcm ni iri hati kuat sgt

loving_you said...

orang nie ada mcam2...

so kite tak leh nak tutup semua orang....

right???