15 January 2011

Musim Baru








nite peeps !



mungkin bagi kebanyakan student, diorang dah berkeping keping assignments.


mungkin juga berkali kali test dan presentation.


mungkin sudah hampir tau soalan spot hujung semester nanti.


tapi bagi aku, maksud aku bagi student Sintok, semua yang dinyatakan di atas masih belum lalu.


terbayang pun belum lagi.


kalau boleh taknak mula berfikir fasal tu.


minda fresh lagi.


sesetengahnya termasuk aku, masih mood bercuti.


tapi harus serta merta diubah.


bak kata cikgu Bahasa Melayu aku dulu, "sabar jelah, kita teruskan perjuangan ye !".


Selamat Bersemester baru rakan rakan Sintok !





epin kate - berpenat lelah kemas bilik sorang sorang.


7 comments:

Cik Peanut said...

1st..!
hahah
nak hadiah weh..

selamat kembali ke dunia sintok.
ase nak balik ke dunia sendiri lak biler dah sampai sini.
cet

little ain said...

berpenat lelah angkat dua luggage naik tingkat 3.

miss_neeya said...

buku,buku dan buku :)

MAPPIAU said...

selamat bersemester baru dik, hihihi :)

Myzatul FarahinSatimin said...

wahaha... ckgu tursinaini...
sambil melukis gmbo pokok kt ppn htam

bunga_lily_pink said...

gudluck buddy!! =)

Ariffin Janal said...

peanut : hahaha adiah mende kauu.

ain : kasihan :|

neeya : assignments @_@

kak diana : thanks !

my : tak ingat part tu !!

bunga lily : thanks !!