06 January 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway








hye bloggers !


errr entry ni pasal ape ek? jap, refer belog Cik Ain Kecik. ouhhh okay dah paham. cite die cenggini. aku dapat tag dari Si Ain NgokNgek untuk join Contest Senang dan Menang. errr, contest kah? aku pun taktau. tapi yang penting tak susah nak join benda ni. yang penting hadiah die pendrive. fuhhhh kalau dapat aku simpan dalam frame pendrive tu. bukan senang nak menang. ye dak? lalala~


okay. first of all, korang refer belog abam Izamir Ridzwan ni. korang baca term & condition dulu.


second, letak gambar ni-


tengok tu, ade pendrive kat banner. sape taknak. pendrive pemberian abam blogger otai.


then aku mesti tag 4 blogger (sekurang kurangnya)


okay dah.



epin kate - camtu je ke entry nya?

6 comments:

MAPPIAU said...

hehehe kene tag sudah, mekacih dik sudi tag akak, sungguh ringkas dah padat entri mu dik memang cepat sungguh akak paham untuk join jugak hehehe

wokeh dik mekasihhhhh :)

eh eh good luck yea (pssstt nanti dapat pendrive share separuh boleh :P)

Ariffin Janal said...

camane nak share tu kak? --"

Rapunzil Özil said...

ok2. asap aku akn bt tag ni. alang2 1 pendrive dh xd, try lah nk mng pendrive free ni. mn tau boleh dpt. xyh aku beli lain. hahaha. tengkiu2!

Ariffin Janal said...

haaa cpt buat

little ain said...

heyyyyyy.

cakap org ngok ngekkk?

hahaha sengal!!

Ariffin Janal said...

ain : aik? terasa?