19 February 2011

Baru








selamat malam.


aku dah ade twitter woi !! baru buat ! kalau korang ade twitter, korang wajib follow twitter aku.


WAJIB ye anak anak.


username aku ape? AriffinJanal.


follow aku woi !!! fenomena baru ni. kehkehkeh




epin janal - saya tweet, saya okay.


15 comments:

asfz lily said...

folo tweet sy juga !! ngee~

cik ayin said...

follow la jugak yg saye punya..ehehhe

Ariffin Janal said...

takde ID camane nk follow. ape kate korang follow dulu. hehe

aLieF si Muncung ManiS said...

maju dah...alief je masih kuno..tak ada tweet..huhu..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.baca taw..dtg blog alief sekarang juga... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

NUR AMALIANA said...

hehehehe..x faham betul dgn twitter..br je cancel...

afifahadit said...

add twitter ak weh

bery said...

aku dah lame ade. tak penah active pon. ko nak active kan aku punye tak? jadi admin aku k. hakhakhak

miSsh chiOrikA said...

follow saya juge okke !

Ariffin Janal said...

alief : buat kalo rase nak je, nanti bosan plak

amaliana : ni pun gagap2

fifah : sudahhh

bery : ahhh buat hape!!

chiorika : okayyy

forever love said...

saya dah follow..saya ok..

Ariffin Janal said...

atiq : hahaa thankss

forever love said...

hehehe..ur welkam..dah borak2 kn.?

Farhana Sahri said...

sy ad tweter gk..tp signup je..xsign in lgsg...

padi n sekam said...

aku ade twitt, tapi x reti guna, x bes ar epin.

Ariffin Janal said...

atiq : ye

farhana : lerrrr bukak laaa

padi : takde kwn mmg tak best