22 February 2011

Kempen










salam perpaduan.


aku pasti kat kebanyakan kampus IPTA dengan gian nak berkempen calon MPP baru. pilihanraya is around the corner. kampus aku pulak esok. bahang mengundi macam biasa, suam suam kuku. yang aku nak buat tapi tak tercapai adalah buat undi rosak tapi damn betul kat sini buat gune sistem online. bijaksana betul diorang.


aku pun jadi calon jadi MPK (bak kata Sumaiyah Mokhtar). aku dah publisiti kat facebook. dapat rating yang agak menggalakkan. ni aku nak kasi publisiti kat belog pulak.

saya sebagai mahasiswa terunggul dan disegani menggunakan kuasa veto untuk menyeru rakyat kampung sekalian supaya tidak mengundi saya. diulang! JANGAN UNDI SAYA!


NAMA CALON : AHMAD ARIFFIN JANAL
MANIFESTO : tiada janji sebab saya tidak suka menabur janji
TAGLINE : PERUBAHAN KE ARAH NEGATIFAN


jadi sila jangan undi saya !

kahkahkah !




epin jenal - amacam? stail tak aku jadi MPK?


15 comments:

Lulu Rahman said...

gila kejam. haha

Ariffin Janal said...

lulu : ape kejam??

bery said...

ahahahahahhahaaaa
tak abez abez kempen jangan undi kau! janji negatif!
wakluuu ah anak pakcik janal~
=P wakakakaka

forever love said...

best kalo epin jado MPK...haha..boleh jadi geng nie

MisApple said...

ouh...saya pun ta dapat tunaikan hasrat untuk buad undi rosak .
damnnnn !

sumaiyah mokhtar said...

HAHAHAHA sengal ipin dah2 sila berubah,sebab mood MPP dah tamat :)

Firdaus Alim said...

Besaq Gila Pangkah 2 hahaha

Farhana Sahri said...

perkataan 'jangan' meransang untuk orang makin nak undi..hehee

Fara said...

nak undi. tapi muka kau takdek pon? pelik ar epin. Hahaha.

yang tersebot said...

MPK tu apekah??

Ariffin Janal said...

bery : kau jealous kan?? haaa

atiq : HAHAHA jom !!

miss apple : yeke? ishh rugi2

daus : biaq org nmpk

farhana : aishhh tak paham bahasa betul!

fara : aku tarik diri.haha

yang tersebot : ntah ek. tak tanye plak~

sTaRLighT said...

huishh
mcm tu pun ade ke??
huhuhu

cik ayin said...

wahh..gila kachak bro..haha

.:padie_eyla:. said...

style weyh. lain dari yg lain. nak undi nak undi! haha

Ariffin Janal said...

starlight : hahaha ade ni haaa

ayin : kacak mende gambar kad matrik

padie : eh sila jgn degil la