06 February 2011

CONTEST TEKA BOOT BARU MESUT ÖZIL








salam sejahtera.


contest ! contest !

contest ni member aku jugak yang buat. name die Siti Nur Affiza, belog die Rapunzil Ozil. die adalah fanatik a.k.a. kipas-susah-mati Mesut Ozil. taktau la nape tapi itulah hakikatnya.

jadi tanpa segan silu, aku pon join la contest ni. support blog member kan? ape salahnye.


jom preview skit Terma dan Syarat die.

1) Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & beralamat di Malaysia. -LULUS-

2) Menjadi follower RAPUNZIL ÖZIL & LADYBUG: ANSWER, JOIN & WIN. Sila nyatakan nombor2 follower anda & ID anda. -errr, yang ni ape pulak? yang aku tau aku memang follower tegar blog ni. LULUS jela kot-

3) Buat 1 entry khas dengan tajuk: 'CONTEST TEKA BOOT BARU MESUT ÖZIL' -LULUS-

4) Pamerkan banner di bawah ini di dalam entry tersebut & di side bar blog anda. -LULUS-


5) Jawab soalan2 berikut:
Untuk tahun 2011, bintang bola sepak Jerman & Real Madrid; Mesut Özil telah menggunakan sepasang boot baru.
  1. Nyatakan nama boot baru beliau & jenama keluaran boot tersebut.
  2. Nyatakan boot beliau yang sebelum ini & jenama keluaran boot tersebut.

Untuk soalan di atas, anda tidak perlu menjawabnya di dalam entry anda, tetapi hantarkan jawapan2 anda di miszpyza_april24@yahoo.com (untuk mengelakan plagiarism jawapan berlaku. Hihihi). Sila sertakan sekali dengan gambar boot2 bagi ke2,2 soalan tersebut bagi mengukuhkan lagi jawapan. -okay aku dah emel, LULUS-

Untuk soalan di bawah ini, jawab di entry anda seperti biasa.


Anda peminat Mesut Özil? Jika tidak, nyatakan: ...............
peminat Ozil? mungkin. sebab die adalah player Real Madrid. aku adalah fan Real Madrid? MU tu miera, bukan aku.


Anda peminat kelab bola sepak Sepanyol; Real Madrid? Jika tidak, nyatakan: ................
sudah semestinya !

Anda peminat pasukan bola sepak Jerman? Jika tidak, nyatakan: ................
aku minat Spain. dan aku adalah musuh Affiza masa worldcup dulu! lagipun German kalah dengan Spain, ape barang. hihihi


6) Tag sekurang2nya 3 orang rakan anda & pastikan beliau tahu mengenai contest ini.
adeesssss. sapelah yang minat main contest ek? tekan jelah.


7) Siap! Jangan lupa send your link di entry ini sahaja: 'CONTEST TEKA BOOT BARU MESUT ÖZIL'

Tarikh tutup: 13.03.2011

okay dah !



epin kate - dah lame tak main contest contest ni.


10 comments:

Rapunzil Özil said...

hahahaha. seyes kau mmg semangat! thanks lah. Luluslah kau. gudluck ok!

btw, jwpn yg ke3 2 mmg xle blah. kau mmg musuh aku turun temurun bl WC. :P

Ariffin Janal said...

hahahahaha gogo spain!

Rapunzil Özil said...

xp, tggu euro 2012 k. akupun xsbr dh ni. asyik countdown je!

Encik Blogger said...

haha.. jom countdown same12

Ariffin Janal said...

fiza : okayyy !!

encik blogger : sila set timer

miss_neeya said...

gud luck yaww :)

Ariffin Janal said...

neeya : thanksss!!

PikaYusak said...

Wehh cik ripin , best gile kene tag dgn awak haha . Nak jawab ape sehh ? Gheti pulakkkkk . So nak kene follow die lah ?

Ariffin Janal said...

pika : hahaha eh lupe plak nk bagitau kena tag. okay2. jawabbbbb~

PikaYusak said...

Langsung tak menjawab soalan hahahahaha