05 February 2011

Dulu Dulu








salam sejahtera.



situasi ini untuk mereka yang mempunyai adik.


dulu dulu,

masa korang kecik, korang mesti ade kena sakat dengan pakcik makcik korang ataupun kawan mak abah korang.

"acik bawak balik adik ea?".

kalo jenis yang tak sayang adik, buat bodoh je. kalo jenis yang sayang adik, mesti akan memberontak tak bagi bawak adik.



sekarang,

korang mesti dah besar. kalo ade adik perempuan pun mesti dah besar jugak. tapi kali ni bukan pakcik pakcik or kawan mak abah yang sakat. member korang yang sakat.

"weh adik kau cun la, nak ngorat boleh?".



boleh! package dengan kaki aku.



epin kate - okay tak blog aku sekarang?


20 comments:

frogprincesz said...

haha...

cik ungu said...

abang aku pernah camtu ke...

aghh...rasa diri tak disayangi..

cikCEPET said...

aahaaa.!
protective tuh...
bguss2


:))

Miss Yaty said...

hahaha...setuju sangat2...hihi...

sweet nye abang macam ni kan...
abg miss yaty pun cakap cm tu jugak kat kawan2 dia...hihi ;P

little ain said...

kalo yang budiman tu takpe gak kan?

kalo kes nak ngorat kawan abg pulak? camane tuh? huhu :P

PinQib said...

aah
sllu gk kne
lbh3
lg klu mase tu adik kite ni new born baby


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

Ariffin Janal said...

puteri katak : hihi

cik ungu : haha apsal plak??

cik cepet : syg adik. lalala~

miss yati : syg sungguh dia pada kamu.

ain : aik? ain ke camtu?

pinqib : yeee, tau takpe !

azhan shah said...

nsib gua xda adik..
hahha

asybedazzle said...

rasa tak dihargai pulak. haha

n's eeyda said...

errr,

bagi la pakej cadbury ke. best sikit. hehe.

neway, salam singgah. ;)

PendekarPetai said...

aku nak adik ko bleh??

Ariffin Janal said...

azhan : tp kau ade kazen yg comel ! haha

asybedazzle : apsal plak?

eeyda : nti makin ramai plak. takmoh2.

petai : kau ingat adik aku free gift? haha

Firdaus Alim said...

Kaw ade adik ker?
bape umo dye?
wink3...
protective siot ahhaa

Ariffin Janal said...

daus : ade. haha saje jek la oi.

Encik Blogger said...

skng ni ok dah ni

sumaiyah mokhtar said...

tp berlainan dengan kitaorg ipin,
"muaz adik nama sape?"


selambe jawap : ainaaaaaa *errrr huhu

azhan shah said...

epain-tu die punyer psal..but kalo dipikir kn psl umo..aku agi tua an? kira die adik aku an? kan? kan?

Ariffin Janal said...

blogger : okay ape?

aina : hahaha itu mmg pelik. musykil.

azhan : hahaha nak sangat adik? amikkkk.

azhan shah said...

hahaha...xmo ar aku..
degil!!

Piah Becok said...

hahahaha.. package dengan kaki tuu.. sangat hemsem ayat tu. tapi kite takde adik, so tak merasalah kehangatan soklan itu