09 February 2011

Customized !!









salam hari rabu.





akhirnya setelah hampir 12jam aku bertarung di hadapan laptop Acer Aspire 4315 Windows 7 Ultimate, aku berjaya siap customized 2 blog. kaji punye kaji, telek punye telek, selidik punye selidik, paham gak ape yang cuba disampaikan Cik Amar Amirah kat belog beliau. walaupun grafic tak sehebat orang lain tapi permulaan yang baik aku rasa dapat siapkan dengan jayanya. yeeehhhaaaaaa.


macam yang korang tengok sekarang, warna turqoise, sebenarnya dah transform dari kelabu. tapi cam tak smart tu yang aku tukar.


oh ye lagi satu belog adalah belog Cik Hunny. request darinya sejak start cuti tapi baru sekarang aku buat. maklumlah, kena kaji dulu website dan tutorial yang ada (padahal baru semalam aku terkial kial carik. damn).


aku ade refer gak belog Incik Ezhan. carik sumbangan idea dari post beliau.


sekarang aku perlukan rehat !



epin kate - pinggang krem ! tolong urut!!!


15 comments:

Firdaus Alim said...

Cik Hunny sila massage beliau hahaha

MAPPIAU said...

pegi la carik umah urut dik, tak pun suruh la gajah2 kesayangan ko tuh pijak2kan pinggang tuh hahaha :P

Lia AnGguN® | SIS™ said...

suka!

.:padie_eyla:. said...

aku suke part gajah tuh. haha!

Ariffin Janal said...

daus : haha nanti aku mintak die

kak diana : gajah pijak? mampuih ceq oi~

lia : suke ape?

padie : sweet kan gajah tu? haha

una said...

sangat jelez

frogprincesz said...

haha..cun...simple but smart....

pinkaholic miera said...

sayanggg, thanks a lot. suka sangat blog baru tu. nanti org belanja BASKIN ROBBINS ea? Janji ! Heee~

pinkaholic miera said...

daus : takleh nak massage lagi buat masa skrg. nanti pakcik ni merenyam mintak lebih2. heeee~

Ariffin Janal said...

una : jealous apakah? nak aku ajar? bley je.


puteri katak : tuan punye blog mmg smart.


hunny : hahaha yeayyyy!!

una said...

hah memg nak ko ajar..

Ariffin Janal said...

husna : hahaha kena buat kelas gini~

PikaYusak said...

NAK JUGAK !

Ariffin Janal said...

pika : takley2

PikaYusak said...

OKAY FINE