10 February 2011

Tube Awak








selamat tengah malam.


*muncungkan mulut anda semaksima mungkin*


adeww member akueww suggest tengok video ni kat youtube. tapi akueww malas gileww nak search. tapi dieww bagi link suruh tengok jugak. yelewww Ezzati Hamid. thanks for the video.


nameww mamat dalam video tuewww Anwar Hadi serious smart gak leww editing video dieww tueww. video pasal bahasa comel.




WTF!!




comel kah? cam haram. letih aku nak muncungkan mulut bagi memperoleh hasil sebutan yang disyaratkan. muncung dah tahap boleh sangkut hanger spender kalau aku baca. agaknya camana orang yang suka taip ade 'ewww' bagai tu ek? dia baca ikut apa yang dia tulis ataupun hanya dalam hasil menaip?


anyway camana pun cara sebutan dan cara penulisan 'ewww' tu jangan pulak nickname comel tu melekat. sumpah tak comel, comel lagi gajah kat header aku ni. hewhewhew.


so layan video die ni yawww. okay lettewww~



epin kate - kalau buat main main aku boleh layan lagi tapi kalau madah distort je malas gak nak layan. hewww.


34 comments:

ferra ferro said...

hahaha , i dah tengok video ni ! evrytime tengok video ni , i terbayang mulut itik ouhh . hahahaha

Ariffin Janal said...

ferra : mesti u pun terikut. lalala~

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha..alief dah tgok gak..ingat muncung ingat blog alief yg nama muncung manis..hehe..

anamizu said...

anwar hadi!!!! semart beliau!!
cik ana bookmark & add to fav sume video die!! hak3
fanatic anwar hadi..hahaha~~

newer post : |khalwat!!!|
older post : |loving-loving ke???|

Ariffin Janal said...

alief : kau muncung camtu ke? haha

anamizu : wohhh fenomena baru

PutRi_nAdiA said...

me da tgok da vid ny,, dis guy so freakin good in his english,, haha,, yg eew nye vid ny dy nmpak cumel sgat2,, like him vry mush der..
_SB_

Ariffin Janal said...

nadia : english die sgt style en? bley blaja dr video ni~

bery said...

HAHAHA. yes! sememangnye tidak cumel! sememangnye tak perlu la nk poyo eja sampai ova d top melebih2~ euuwwwww~ diskasting! kdg2 geli gak org2 yg suke eja mcm tu lebih2. sikit sikit suda. kan epin kan. =P hakhakhak

Ariffin Janal said...

hahaha yelah kak oiii~

miss_neeya said...

bahase mengade2

MisApple said...

eyh...apple pun ada letak n cakap sal video ni kat entry bahasa ouh bahasa.

misz sheyla said...

owww...penat leww muncung2 mulut kitewwwww...besew kiteww akan bace ikut ejaan itewwww...

Ariffin Janal said...

missapple : hai apple! okay nti tgk~

sheyla : aishhh ni lagi sorang buat tak senonoh. penat laaaa

mat13 said...

ceh...
aku komen blog epin...


jaga bahasa tu...

azhan shah said...

yucks!
tetibe je aku rase loya tgk mmt tuh..
geli mat!!

eyna said...

hahaha,, da penah tgk...
eewwww.....
xley bla nyeeewwwwwwww~
haha

Ariffin Janal said...

sood : perghhhh terharu !

azhan : hahaha lagi best tgk geli mat.

eyna : yekewwww. okay lewww tuewww~

cerita atiqah amran said...

geli mak nyahh~~

Ariffin Janal said...

mak lg geli nyahhh

sTaRLighT said...

hahaha
smrt dowh video ni..
geli tekak dgr bhse dye~~~

Ariffin Janal said...

starlight : mmg geli, lagi2 die buat2 camtu~

Imran nyambek said...

haha.geli2.

aida4eva said...

suka teng0k..yg suke gne bahasa eeww tu mesti rasa macam kena tembak..haha

Firdaus Alim said...

Ok lettew hahaa

PendekarPetai said...
This comment has been removed by the author.
PendekarPetai said...

"bahasa menunjukkan bangsa.." ooppss aku terperli dia skali... dia melayu ker omputeh?? sume video dia byk ckp omputeh... oohh dak TESL... agak malu ckp bahasa bangsa kot.... hahahahahahaha

Ariffin Janal said...

imran : haha glee!

aida : terasakah? lalala~~

daus : hewhewhew

petai : yg tu aku taknak ckp lebih, nti jd cam amani~

Nur Hafizah Hadi said...

haha benci gila orang camnih. geli ok.

Ariffin Janal said...

hafizah : bayangkan shidi camtu. perghhh

little cart00n said...

i love his video! :)

zazaw said...

akuu sukeee video niii
hahahahhaiii

Ariffin Janal said...

little cartoon : heh nice rite?

zazaw : ahh kau takley suke, aku jek bley~

iszieylyanziy said...

ini anwarhadi,,cute,,hehehe,,,

Ariffin Janal said...

isz : anwarhadi cute? salah, sy lebih cute. wakaka